Gaga și cele 10 milioane

      Lady Gaga a șocat sau cel puțin și-a dat silința să o faca mai mereu. Acum o arde cu Judas, o aroganță de 10 milioane de parai, că s-a gândit ea, mă pe Madonna am copiat-o [în același timp și pe cei de la Ace of Base], acum ce mai e de făcut, să îl detronam pe plimbărețul de pe lună, zis la el în cartier și MJ. Ce dacă a făcut el o minune de videoclip prin 1995 de 7 milioane de dolari, las că dau eu de la mine, că am de unde. E doar un snobism artistic sau o artă neînțeleasă de toți și criticată de Vatican pentru că Iisus este interpretat de un tip de culoare, iar Gaga cea “cuminte” se vrea a fi Maria Magdalena.

 

     Să ne uităm puțin la maneliști VS rapperii din SUA, toți aruncă bancnote, toți își expun fomeile, snobismul ajune la rang de artă doar pentru că sunt mulți bani implicați/aruncați. Ceva, parcă, nu e bine. Și cu Gaga e la fel, chiar dacă nu e rapperiță.

 

Lady Gaga–Judas–10 mil $

 

Michael Jackson–Scream 7 mil $

Acest articol are 2 comentarii

  1. Diana

    Gaga canta despre faptul ca lumea va fi mai buna cand religia va disparea, in special crestinismul. De asta il prefera pe Judas pentru ca asa gay.ii au libertate si toti pot sa faca sex fara regrete si alte fapte blamate de Biserica.
    Ma rog, mie mi se pare deplasta rau de tot melodia. In primul rand pt ca religia nu are nici o treaba, oamenii o interpreteaza si o folosesc cum vor. In al 2-lea rand, are ea noroc ca e catolica, ca daca facea un cantec despre Alah era demult in lumea cealalta.

  2. Mov

    vezi 50 cent window shopper, cheltui bani…cheltui bani..

Lasă un răspuns