Fii ministrul sunetului!

Pentru că vreau să merg cu voi în San Francisco, dar iarna asta nemiloasă ne reține în București, pun la bătaie două invitații duble la primul eveniment de housereală, clubăreală, muzică electronică de anul acesta.

 

 

 

 

Xteria DANCE aduce la Bucuresti cel mai mare brand dance din lume, Ministry of Sound, în data de sâmbătă 18 februarie 2012 la Arenele Romane.

Line-up: – Global Deejays

Paul Deighton (Ministry of Sound Resident)

Adrian Eftimie

Syos

      Ce trebuie să faci pentru a fi unul dintre cei doi câștigători? Îmi lași un comentariu (cu o adresă de mail validă) în care îmi spui pe ce melodie te-ai destrăbălat ultima oară la un eveniment dance, dacă se poate și cu un link de youtube, soundcloud, vimeo etc. Miercuri seara, pe 15 februarie anunț și câștigătorii în funcție de melodie 🙂 Succes!

Eveniment organizat de Xteria.ro /// prețul unui bilet este de 35 Lei (în avans) la www.myticket.ro, magazinele Diverta, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria si Muzica, Sala Palatului și stația de metrou Unirii 1 și 50 Lei (la intrare).

[box type=”info”] LATER EDIT: Câștigătorii celor două invitații duble sunt FlaviusC și Oana, ne vedem la eveniment (PS Organizatorii au anunțat că s-a amânat, detalii aici)[/box]

[box type=”info”] LATER EDIT 2: Oana a fost o drăguță și mi-a comunicat că a făcut rost între timp de bilet la concert, așa că ar fi frumos să se bucure altcineva de cele pe care ea le câștigase, așa ca invitațiile merg la Cristina Albescu.[/box]

Acest articol are 13 comentarii

  1. cip

    http://www.youtube.com/watch?v=aW8c9oz08FE&feature=youtu.be

    poate nu e tocmai potrivit pt eventul asta dar e un song f bun dupa parerea mea si deja a ajuns prin toate cluburile din UK unde l-am ascultat mixat mult mai ritmat si surpinzator a dat foarte bine. ticket or no ticket pune urechea pe el ca merita .

    spor !

  2. Dorothea

    http://www.youtube.com/watch?v=qhCND3RRfD4&noredirect=1

    Acest track este ultimul pe care mi-l amintesc secunda cu secunda in care simteam fiorii si cum mi se facea pielea de gaina cand toti eram cu ochii inchisi si vibram, dar cel mai bine uitati-va la filmulet si incercati sa va amintiti cum a fost la Armin anul trecut pe 15oct la Polivalenta.
    Pentru mine, „Skyfire” este de-a dreptul geniala si astept fiecare eveniment la care sa ne distram iar! So, HAVE FUN @ Ministry of Sound!

  3. Simona

    uuuuoki…unde s-au anuntat „castigatorii”..:) ?

Lasă un răspuns