Un dragobete, doi dragobeți

Dacă anul trecut de Dragobete făceam asta, acum a fost ceva mai special pentru mine, cred că și pentru ea. Deși stau de cam un an în apropierea Teatrului Masca, recent am văzut pe gardul exterior ceva “dubios”, erau două lacăte împreunate pe gard. M-am strâmbat puțin, neînțelegând ce, care, cum, iar apoi am văzut din ce în ce mai multe perechi de lacăte.

Deja nu mai era dubios, ci doar eu prea curios. Am ajuns în dreptul unei tăblițe care conținea un mesaj ce avea să mă lămurească. Încântat peste măsură, o sun “pe-a mea” și îi povestesc despre lacătele drăguțe de pe gardul de la teatru. Am hotărât ca de Dragobete să urmăm și noi sfatul de pe tăblie 🙂

PS: Am văzut și trei lacăte prinse unul de altul, două mari și unul mic, cred că e singurul cuplu care s-a gândit și la cel mic/cea mică.

 

Acest articol are 5 comentarii

  1. pisi

    vaaaai ce dragute sunt 😡 dar totusi ideea de aruncat cheita e umpicut trista..na..dragostea nu prea mai e pe bune acum…cum ziceai in articolul de acum un an..uneori zicem ”te iubesc” prea usor cuiva pentru care nu avem sentimente si alteori n-o spunem deloc persoanei care ar merita-o..

    1. Ioana

      Pai si ce propui, pisi? Sa pastrezi cheia, ca sa descui iubirea si s-o iei inapoi de pe gardul teatrului?

      Nu se face asa… Iei alte lacate, cand o fi vorba de alta dragoste. Vorba aceea: „dupa o dragoste mare, vine una si mai mare”. Apai si lacatele sa fie tot mai maricele cu alta ocazie 😉

  2. Fluture de primavara

    Mi se pare o chestie foarte frumoasa ce au facut cei de la teatru. Probabil cei care si-au pus lacatelele (legat de ce a scris pisi mai sus) chiar au sentimente adevarate unul pentru celalat (sau cel putin asa sper sa fie). In orice caz, nu mai vezi asa des idei si gesturi romantice care sa aiba un inteles cu adevarat profund. Macar mai sunt oameni care isi aduc aminte de Dragobete si nu l-au inlocuit cu Valentine’s Day.

Lasă un răspuns