Muzica dance dezbrăcată

   Desire, fire, higher, bomfaier, nu am decât un textier și ăla e un fraier, da, cam asta e muzica dance, dar mă tot roade un gând, mai ales că acum vine vara, CUM ar arăta un videoclip al unei piese dance dacă s-ar interzice:

filmatul pe plajă – adio buci la vedere, tipe bronzate portocaliu la solar, sâni uleioși, tipe inocente care bagă degetul în gură în locul paiului din băutură și adio tocuri în nisip. Adio volei pe plaja cu țâțe și buci care tremură precum piftia. Adio nimfe ieșind din apa mării cu un machiaj perfect, adio picături de transpirație care se scurg din ale lor bătute de vânt plete până înspre locuri mai puțin luminate și bine întunecate.

filmatul în săli de fitness – adio tipe transpirate îmbrăcate în resturile rămase de la o croitorie, parcă și o șapcă are mai mult material decât costumul oricărei tipe din videoclipul lui Eric Prydz – Call on me. Adio mișcări “de aerobic” care l-ar face pe un puștan de 12 ani să ude patul, deși nu are probleme cu vezica. Adio filmări în oglindă ale unor unghiuri și curbe ale corpului uman femeiesc ce nu ar putea fi privite direct prin obiectiv, doar bărbați sunt și camermanii, nu?

filmatul unui pijamas party în care pijamaua cea mai puțin sexi este o cămașă bărbătească sau un maiou ce acoperă juma de fund. Pa-pa, la revedere trezitului matinal al unei tipe a cărei pijama zici că e furată dintr-o vitrină de bordel. Adio șampanie vărsată în sutien “pentru că atmosfera e prea hot”, adio cuburi de gheață topite pe corpul celor prezente la party, adio plimbatul în patru labe pe masa din bucătărie, pe hol sau pe pereți cu un bărbat care să o sprijine. Deși nu e soare și nu e plajă, ulei se găsește în orice gospodărie, ce dacă e de gătit… e lichid, e lucios și dă bine pe cameră? Va fi turnat tot pe participantele la minunatul pijamas party.

 

Răspunsul la întrebarea de la începutul textului e videoclipul ăsta care îmbracă și o piesă de succes:

 

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns