Fresh Kid–N-ai școală, e nasol

Ce să fie, ce să fie în această Românie? Una bucată copil de 13 ani a fost luat sub aripa celor de la HaHaHa Production (Alex Velea și Smiley, mai exact) și împreună au lansat o piesă cu tot cu un clip care e destul de controversat. Se poate observa pe YouTube unde au fost dezactivate comentariile, iar numărul de dislike-uri e unul destul de mare -  2,983 likes, 1,841 dislikes /// 240,605 views în 11 zile.

Sunt multe dislike-uri pentru că puștanii de 10 –16 ani care sunt in publicul țintă (la fel ca în cazul serialului Pariu cu viața) nu prea au conturi de Google/Youtube pentru a putea da like, așa că, la fel ca în cazul Bieber/Rebeca Black, tot curg râuri de nemulțumiri. Unele sunt motivate de faptul că un copil de 13 ani, un elev adică, instigă împotriva școlii, deși atât refrenul cât și ultimele cuvinte de la finalul clipului sunt N-ai școală, e nasol.

Fresh Kid spune că: N-ai şcoală, e nasol  este o piesă despre bucuria vacanţelor şi a pauzelor lungi din curtea şcolii. Vorbeşte despre acel moment când te simţi prizonierul clasei şi al profesorilor, când mintea îţi zboară pe pereţi, deşi eşti cu ochii la tablă, când ai face orice altceva numai să stai în bancă, nu. Piesa este o colaborare cu Boier Bibescu și a fost interpretată pentru prima dată la Romanian Music Awards 2011, însă a fost lansată oficial abia acum, după semnarea cu o casă de discuri.

Cine e Fresh Kid? Mario Gălăţanu este numele puștiului care cântă de la 5 ani, la 10 ani reușind să câștige premiul I la Festivalul Cerbul de Aur Junior şi la Festivalul Mamaia Copiilor. A cântat chiar și cu băieții de la Taxi în 2008:

 

 

După prestația din primul sezon Românii au talent (video extern) a ajuns pe mâna celor de la HaHaHa și a ieșit ce se vede mai jos. PS Mâine-poimâine ajunge un Justin Bieber de România. Pe mine mă cam lasă rece melodia cât și tam-tam-ul din jurul versurilor și videoclipului, dar mă bucur pentru cariera puștiului alături de Smiley  Alex Velea & co.

 

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns