The Amazing Spider-Man (2012)

Nu mi-era mie destul de frică de păianjeni, acum i-am mai văzut și sărind pe ochelarii 3D de la Samsung IMAX de la Cinema City Cotroceni care erau peste ochelarii mei de vedere. Da, știu, sunt aragaz cu șase ochi atunci când mă uit la un film 3D, deci aș putea fi un păianjen, dacă ar fi să mă iau după numărul de ochi… Emma Stone, unde ești, vino “ca să mă iubești”!

Filmul e adaptat destul de bine pentru 2012, efectele 3D te amețesc destul de bine, dar parcă sunt cam puține. Te sperii puțin și când apare cucu baul în fața ta, iar sunetul de la IMAX te face să scapi puțină cola pe tine. Se păstrează ideea personajelor din primul Spiderman, însă e făcut așa, mai de/pentru copii. Am fost atent la greșeli de montaj, Andrew Garfield/Peter Parker apare inițial ca un puber cu un coș pe față, în cadrul următor coșul a dispărut ca prin minune (și nu, nu mă refer la cel de baschet). Am fost printre puținii care au observat și s-au amuzat de faptul că, la un moment dat, când Spidey e la pământ, i se văd chiloții tanga prin costumul din spandex! Muhahaha! Femeile n-au prea fost atente la asta pentru că li se scurseseră retinele pe onduleul fundului Peter Parkerian.

Film bun de văzut vineri seara cu prietenii, dar să nu-ți faci așteptări prea mari, acțiunea nu se compară cu cea din The Avengers sau Men in Black 3.

 

Acest articol are un comentariu

  1. 50bani

    Remake-urile dupa filmele vechi devin din ce in ce mai proaste.

Lasă un răspuns