Corina – Gramatica a a A TA

Pfua, nu știu ce s-a întâmplat vara asta de au mai scos ai noștri artiști și melodii în română. După Relu Aurelu Conectărelu care nu doarme vara, a venit și Corina care nu vrea să-i vadă casa lui din Hawaii, dar îi recomandă s-o asculte dacă vrea s-o … fure. Versuri care prind la fete bine, bine, la fel ca cele ale lui Connect-R la băieți, dar parcă prea-mi aduc de stilul donșoarei Cream care nu-i ceda din prima seară lui CRBL.

Problema e alta, a a a ta Corina a a a, nu-ți prea a a place gramatica a a, deși tot tu îl faci pe băiat de telecomandă că “n-a prea fost la școală”. Ntz, ntz, ntz. Clipul de pe YouTube a strâns peste 5 milioane de vizualizări, dar acum a scos clip oficial undeee bineînțeles că tot dansatorii lui Edi Stancu apar și regia e tot a lui Iulian Moga, cum vedem tot mai des și la alte clipuri. Pa a a a!

 

 

Acest articol are 11 comentarii

  1. Mariciu

    Ți-a luat ceva timp să observi greșeala asta. 😀

    1. Ad

      Greșala, vrei să spui. 😀

          1. Ad

            Dau, dau!
            Eu puteam să jur că e ca mine, te și băteam dacă nu îmi lăsai asta de pe dex online. :))

          2. Ionut Bunescu

            Poate ai rămas cu gândul la „așază”

          3. Ad

            Da!Acum încercam să îmi explic, așa e, mă gândeam la ”așază”!

  2. Ruxandra

    mai conteaza gramatica cand prezinti atatea fete care au 3 miscari mari si late: sa isi zbata parul frenetic si violent prin aer, sa se aplece cu fundu in spate (99% din pozele fetelor din aceasta vara mirifica sunt asa: fundu in spate, usor aplecate si un picior saltat) si nu in ultimul rand sa stea cu mana in sold pregnant-style. Daca nu stiti la ce ma refer, urmariti mai cu atentie :))

  3. Alexa

    „și dă-ți silința boy în caz că vrei s-o… faaaci fericită…”
    caterincă versurile. asta e, piesele nu ies mișto dacă nu-s în engleză, părerea mea. astea ale noastre-mi plac doar pt că mi se par funny d.p.d.v al versurilor. 😀

Lasă un răspuns