Corina – Gramatica a a A TA

Pfua, nu știu ce s-a întâmplat vara asta de au mai scos ai noștri artiști și melodii în română. După Relu Aurelu Conectărelu care nu doarme vara, a venit și Corina care nu vrea să-i vadă casa lui din Hawaii, dar îi recomandă s-o asculte dacă vrea s-o … fure. Versuri care prind la fete bine, bine, la fel ca cele ale lui Connect-R la băieți, dar parcă prea-mi aduc de stilul donșoarei Cream care nu-i ceda din prima seară lui CRBL.

Problema e alta, a a a ta Corina a a a, nu-ți prea a a place gramatica a a, deși tot tu îl faci pe băiat de telecomandă că “n-a prea fost la școală”. Ntz, ntz, ntz. Clipul de pe YouTube a strâns peste 5 milioane de vizualizări, dar acum a scos clip oficial undeee bineînțeles că tot dansatorii lui Edi Stancu apar și regia e tot a lui Iulian Moga, cum vedem tot mai des și la alte clipuri. Pa a a a!

 

 

Acest articol are 11 comentarii

     1. Ad

      Dau, dau!
      Eu puteam să jur că e ca mine, te și băteam dacă nu îmi lăsai asta de pe dex online. :))

     2. Ad

      Da!Acum încercam să îmi explic, așa e, mă gândeam la ”așază”!

 1. Ruxandra

  mai conteaza gramatica cand prezinti atatea fete care au 3 miscari mari si late: sa isi zbata parul frenetic si violent prin aer, sa se aplece cu fundu in spate (99% din pozele fetelor din aceasta vara mirifica sunt asa: fundu in spate, usor aplecate si un picior saltat) si nu in ultimul rand sa stea cu mana in sold pregnant-style. Daca nu stiti la ce ma refer, urmariti mai cu atentie :))

 2. Alexa

  „și dă-ți silința boy în caz că vrei s-o… faaaci fericită…”
  caterincă versurile. asta e, piesele nu ies mișto dacă nu-s în engleză, părerea mea. astea ale noastre-mi plac doar pt că mi se par funny d.p.d.v al versurilor. 😀

Lasă un răspuns