Ultrascurte [10]

N-am mai facut de ceva timp un rezumat din seria Ultrascurte, iar acum, că am strâns câteva chestii faine și share-uibile, zic să purced:

# Mă uit la The Voice US, Vocea României cu mare plăcere (la X-Factor România am rezistat 2 emisiuni și jumătate pentru noul juriu, dar ajunge), însă la americani sunt unele voci senzaționale, de exemplu puștoaica de mai jos mi-a făcut piele de Andra, de Aguilera, de puță de papagal, că nu mai știu cum să-mi exprim entuziasmul (Da, cânta melodia Toxic a bătrânei Britney Spears):

# Pe 8 noiembrie, băieții de la Rovio, care de abia au lansat Bad Piggies, vor arunca în app market-uri noul și, spun ei, cel mai bun joc al lor făcut vreodată – Angry Birds Star Wars. Pe scurt, despre Angry Birds – A fost al 52-lea joc lansat de Rovio, sperau să fie șansa lor de a scăpa de faliment. Primul joc a fost dezvoltat, inițial, doar pentru iOS, iar în prima lună au avut un milion de download-uri pe bani. Acum se vând lunar 1 milion de jucării de pluș și 2 milioane de tricouri cu Angry Birds (sunt la C&A, dacă vrea cineva).

# Am aflat că smartphone-ul meu e destul de toxic, deși e cam de top – o lista care detaliază toxicitatea telefoanelor poate fi găsită aici

# Prima capitală a Țării Românești a fost unde? Tot acolo unde e și o mănăstire care va avea propria aplicație cu rugăciuni pentru iPhone și iPad – link

# Nici like-ul nu mai e ce-a fost, acum e nevoie de vesta care te îmbrățișează când primești like

Lasă un răspuns