Cafe Deko2

Nu mai fusesem de mult prea mult timp la un stand-up, așa că (re)deschiderea Cafe Deko2 a venit la fix în pix. Mai exact vineri seara, la noua locație din Centrul Vechi (str. Covaci nr.1, undeva deasupra restaurantului Coco Bongo, intrarea din spate) de anunța un maraton de stand-up, deci nu era de ratat.

La 21.00 am ajuns, că așa scria pe flyer, că la nouă începe, dar oamenii tre să bage, mai întâi, un H2O cu hamei, ca să iasă hohotele mai cu talent, așa că după ce am așteptat destul de mult să mi se ia comanda, pe la aproape zece a început show-ul, spectacolul, hăhăiala. Locația, deși arhiplină, nu prea a fost receptivă la glumele lui Radu care, săracul, a fost primul comediant și trebuia să bage publicul în priză – păcat că nici glumele nu l-au ajutat. Dar a urmat Bobonete, pe care eu nu-l mai văzusem decât pe la ProTV. Și a început Bobo să certe puțin audiența pentru că prea se purtau unii ca la teatru. Nu mă așteptam să râd atât de tare, în niciun caz până la dureri de maxilar! Omul e super tare, se vede experiența din fața camerei, zâmbește mereu, râde cu publicul, are priza la public.

 

Au urmat Natanticu, Tibi Neuronu, Costel cu un nou look (sunt poze mai jos), Sergiu Floroaia, Vio și Sorin. Trebuiau să mai vină Bordea și Micuțu, dar, din motive de nimeni știute, n-au mai ajuns. Show-ul a fost prezentat de Dan Badea, pe care mi-aș fi dorit să-l văd și cum stand-up-ează, nu doar cum prezintă.

  

Glume bune au fost multe, n-am făcut efortul de a le reține sau de a fura bucuria altora care încă nu au ajuns la Cafe Deko, dar, cum nu mă pot abține, zic una scurta de la Sergiu Floroaia: “Mai toți prietenii mei își cumpărau prezervative de la mic.ro, numai eu îmi iau mereu de la Mega.”

Ce mă bucură cel mai mult e că am învățat ceva: În cazul în care voi avea nevoie de monede, sau bani “mici”, să NU mai întreb niciodată vreun prieten dacă are ceva mărunt, poate-l jignesc.

Lasă un răspuns