Mamaia, cea mai la modă staţiune

Sau nu. Deși articolul din Cotidianul* îl preamărește pe Radu Mazăre și al lui succes, eu am vaga impresie că n-ar fi chiar așa. Primarul din Constanța a fost invitat astă seară la Capatos, unde am văzut câteva imagini, când îi era înmânat un premiu lui Mazăre și, șupiză, în spate, pe un ecran mare scria Special Award. Deci un fel de premiu așa, să fie, gen Miss Popularitate.

Deci, cum? Hai, bre, nea primaru cu băiatu’ la școlit în Londra și cu 30 de de modele după el în Monte Carlo… Înțeleg că l-ai luat pe Ilie Năstase, trebuia să te ajute cineva cu mulțimea de modele fuiubibile, dar chiar așa gogonea? Vreau și eu un link, nu, nu din România, un link care să ateste că Mamaia a luat marele premiul la Festivalul Internațional al Cluburilor de la Monte Carlo.

Și ca să închei articolul într-o nota mai destinsă, vă rog eu, căutați înregistrarea de la Capatos de aseară, trebuie să le vedeți pe cele 30 de fufițe cum strigă “Welcome to Mamaia!”, iar Ilie Năstase le răspunde imediat: “Welcome to Tataia, ce Mamaia…”

Mamaia, participantă la Festivalul Internaţional al Cluburilor de la Monte Carlo alături de alte 200 de ţări şi nu mai puţin de 150 de cluburi renumite din Europa, Asia şi America, Mamaia se poate lăuda cu premiul pentru cea mai la modă staţiune. Fără rivali, și-a adjudecat premiul, înmânat primarului Radu Mazare, după o competiție la care Mamaia a participat cu cinci cluburi: EGO, CRUSH, FRATELLI, CREMA si BELLAGIO. (*sursa)

Acest articol are 2 comentarii

  1. Cip

    Ilie a subliniat esenta premiului 🙂 chiar, oare pe premiu scria cu litere mici „special brothel award” :)???

Lasă un răspuns