Unde mai petrecem în București

Weekend-ul trecut a fost tare aglomerat pe plaja clubăristică, așa că mi-am luat șlapii, da, papucii ăia tanga, colacul de salvare, domnișoara din dotare și am început să înotăm printre oameni și pahare, bași apăsați și difuzoare, trabucuri și silicoane.

# Prima oprire a fost în Finnish Cocktail&Club care s-a și deschis oficial, cu multe vedete, câțiva blogări, magie și petrecărie. Am trecut de multe ori pe lângă locație, prin Centrul Vechi (Selari 28), și mereu vedeam Finnish-ul ăsta ca pe un fel de Interbelic, dar mai fancy, mai glam așa. Păi, am cam avut dreptate, Finnish Cocktail&Club este un concept unic, realizat de către Mihai Popescu (Twins Design), unul dintre cei mai buni designeri de club&bar din România. Poze mai multe de la petrecere pot fi găsite aici, iar petreceri frumoase de acum în colo să tot fie 🙂

# Al doilea popas a fost la mai puțin cunoscutul Collage (Ion Mihalache 10-12, lângă Muzeul Țăranului Român), unde am petrecut așa cum nu am mai făcut-o de mult în București. Clubul e micuț, cochet, chiar luxos pe alocuri se vede atenția pentru detalii, iar băile arată într-un mare fel. Despre Collage voi scrie un articol mai detaliat în curând, pentru că tare mi-a plăcut eventul de vineri unde au mixat băieții de la Rock-it! Scientists – prezenți pentru prima oară în Europa(video promo). Toate hit-urile de pe radio, din 80 până astăzi, au fost mixate în cel mai bun set mash-up auzit de mine, și asta live! DJii sunt niște tineri din San Francisco, iar gig-ul a conținut și două melodii românești pe care le-au auzit în aeroport. Eh, că ele sunt destul de comerciale, asta e altă discuție – Alex Velea – Minim doi și Alexandra Stan – Saxobeat. Concluzii? Collage e  cel mai fain loc în care am fost în ultima vreme, în capitală (poze de la petrecere – aici), iar DJii americani sună cam așa:

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/playlists/2865019″ params=”” width=” 100%” height=”450″ iframe=”true” /]

# Sâmbătă a fost seara de rupt tenișii la Arenele Romane, pentru că Pitong au mixat Optick, Pleasurekraft și Sister Bliss (tipa blondă de la Faithless). Un alt eveniment reușit marca Xteria, iar acum nu mai rămâne decât să vină mai repede 8 decembrie, când vine nenea Mark Knight, tot la Arene! Cum a mixat Sister Bliss se poate vedea mai jos, iar eu trebuie să spun că mi-a plăcut mai mult Pleasurekraft, nu te supăra, Pandrea!

 

Lasă un răspuns