Tu cât dai la o nuntă?

Dar la un botez? Întrebarea care ne macină pe toți la un eveniment unde ajungem din obligație, de drag, de etc, este CÂT DAU? De cele mai multe ori, oamenii de la aceeași masă, de obicei prieteni între ei sau apropiați, stabilesc o sumă pe care o dau cu toții, cel puțin eu așa am observat pe la cumetriile pe unde am fost. Dar dacă ajungi singur cuc la un eveniment unde trebuie să fii neapărat și nu cunoști mai pe nimeni, ce faci? Tragi cu ochiul la cei de lângă, să vezi cât au pus în plic? Întrebi, rușinat, pe cel din stânga de la masă sau pe cea mai urâtă invitată, atunci când te nimerești lângă ea la horă? Există multe variante, însă pentru cei care vor să evite situațiile de mai sus, ori pentru cei ce respiră 2.0 există, de acum, o soluție magică – www.CatDau.ro !

 

Treaba e simplă:

  • alegi la ce fel de eveniment ești invitat (nuntă, cumătrie/botez, majorat, celebrare)
  • apoi selectezi localitatea sau zona țării în care te vei duce la minunata petrecere
  • urmează menționarea relației de prietenie/rudenie
  • alegi dacă mergi singur, însoțit, cu copil/copii
  • dai cu bifa peste venitul pe care îl ai
  • umează alegerea locației (restaurant cu ștaif / restaurant / terasă / cantină / curte sau dacă nu te duci și optezi să trimiți bani)
  • și ultima selecție e cea a zilei (sâmbătă, duminică sau altă zi)

Apoi apeși pe calculează și îți va fi afișată o sumă recomandată, cu marjă de eroare de 100 de lei. Ce poate fi mai tare de-atât? 🙂

Motivația celor au făcut acest site este următoarea:

De ce?

Am trecut prin asta și am avut aceasta dilemă. "O să iau mai multi bani și mă orientez la fața locului. Întreb pe ceilalți". Dar nici ei nu au idee. Dai un pic mai mult ca să nu te faci de rușine (ce concept..). Asa că am încercat să ne răspundem la această întrebare. Am căutat pe net, am întrebat prieteni, cunostințe, am mers după sentimente. Noi suntem mulțumiți. Dacă vă este și vouă util așa cum ne este și nouă, atunci nu putem decât să ne bucurăm.

Acum aștept și primul review al unei persoane care a fost la un eveniment și a pus în plic suma recomandată de www.câtdau.ro :))

Acest articol are 5 comentarii

  1. Irina

    Smecheeeer :)) Numai la asta nu ma mai gandeam. Pentru o nunta la Curtea de Arges, la un vecin, la restaurant (fara staif), pentru un cuplu ne recomanda 650 – 800. Surprinzator, mi se pare ca se incadreaza :)) Ma rog, am pus venit intre 3000-4500.

  2. Andra

    Nu-mi vine sa cred ca cineva s-a gandit la asta. :))

Lasă un răspuns