Concurs – Cititul se face-n minim doi

A trecut ceva timp de când n-am mai avut un concurs cu premii citibile de la Nemira, nu? Păi dacă tot a început luna îndrăgostiților, hai s-o punem. De un concurs, adică!

Treaba e simplă, înscrierea se face prin postarea unui comentariu care să conțină titlul unei cărți de pe nemira.ro + link-ul aferent. Cartea trebuie să fie numa’ bună de citit în doi, așa că aștept și argumente, serioase, amuzante, nu contează, important e ca eu să îmi doresc să citesc acea carte.

Concursul se desfășoară până pe 14 februarie, ora 23.59, ulterior urmând să aleg (cu ajutorul random.org) trei câștigători.

Premiile sunt:

3. Voucher de reducere 50% pentru o comandă de pe nemira.ro

2. Voucher de reducere 50% pentru o comandă de pe nemira.ro

1. Voucher de 100 de lei pentru o comandă de pe nemira.ro

 

 

Pe lângă concurs, Nemira a pregătit și alte chestii faine:

Nemira şi Yankee Candle le oferă CADOURI îndrăgostiţilor:
1. CADOUL Nemira: 50% reducere pentru pachetele de „Cadouri pentru îndrăgostiţi”
+
2. CADOU Yankee Land: o lumânare parfumată „Snow in Love Votive” Yankee Candle, pentru fiecare pachet „Cadouri pentru îndrăgostiţi” cumpărat. Stocul este limitat, disponibil pentru primii 50 de cumpărători.

Aşadar, la cumpărarea fiecărui pachet de „Cadouri pentru îndrăgostiţi” cu 50% reducere, primeşti din start CADOU o lumânare parfumată „Snow in Love Votive” Yankee Land, cu o esenţă foarte intensă şi un timp de parfumare de 15 ore.
Mai mult, toţi cei care cumpără cel puţin un pachet de „Cadouri pentru îndrăgostiţi” până pe 28 februarie, vor intra în marea extragere de pe 1 martie, pentru câştigarea unei foarte mari şi somptuoase lumânări parfumate, cu abajur şi farfurie, un luxos obiect decorativ, cu virtuţii terapecutice şi de relaxare, cu timp de ardere de 90 de ore, in valoare totala de 220 lei.
Descoperă bucuria de a dărui Istoria cuceririi, Jocurile iubirii, Dragostea în fel şi chip, în lumina celor mai parfumate lumânări existente în acest moment pe piaţa românească.
Promoţia este valabilă până la data de 1 martie 2013, în limita stocului disponibil şi nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi.

 

LATER EDIT: Șiii felicitări celor trei câștigătoare, care sunt rugate să-și verifice mailul pentru mai multe detalii. Spor la citit, mulțumesc tuturor participanților și vă mai aștept pe aici, concursuri vor mai fi, mi-a șoptit mie o vrăbiuță.

  • Corina Nițescu – Voucher de reducere 50% pentru o comandă de pe nemira.ro
  • Ana-Florina Fecioru – Voucher de reducere 50% pentru o comandă de pe nemira.ro
  • Andreea T (prima) – Voucher de 100 de lei pentru o comandă de pe nemira.ro

 

Acest articol are 13 comentarii

  1. silviu

    Recomand cartea Mame si fiice – Justine Levy. Este o carte de suflet care trebuie citită de toate fetele deoarece ceea ce veți descoperi în ea sunt lucruri care le știți poate, dar nu le-ați conștientizat niciodată; veți citi despre unele lucruri pe care nu aveți cum să le știți, dar le veți afla cu ajutorul lui Louise… dar cel mai important vă va pune puțin pe gânduri despre cât de efemeră poate fi viața și cât de important este să ne ținem strâns de lucrul care dăinuie pe veci, iar aceea e dragostea.

    Adresa link: http://www.nemira.ro/damen-tango/mame-si-fiice–1498

  2. Otilia

    ”Împotriva fericirii” de Eric G. Wilson pentru a nu ne panica când ne vedem partenerul bosumflat. Daca ea zice ca nu are nimic sa o lasam in pace sau el daca e suparat din te miri ce sa nu ne facem griji ca are ceva cu noi, e doar intr-o perioada creativa. Asa invatam sa ne acceptam toanele si momentele de tristete linistiti si sa ne continuam fericiti relatiile.
    http://www.nemira.ro/biblioteca-de-psihologie/impotriva-fericirii–1394

  3. Andreea T

    Grasa si proasta – http://www.nemira.ro/carti-10,-15-si-20-lei/grasa-si-proasta–776

    Sunt sigura ca prietenul meu mi-ar spune, ca pe baza unor povesti din cartea asta o sa am niste idei despre barbati generalizate, care vor pica si asupra lui inevitabil. Si apoi tot el duce munca de lamurire pentru a ma convinge ca nu toti fac la fel. 🙂

  4. cleopatra lorintiu

    O carte de excepţie la Editura Nemira :Indignaţi-vă !
    S-ar părea că renumitul Stephane Hessel a folosit bine valul de contestare populară, un val mondial aş zice, atunci când a publicat în 2010 cartea Indignez-vous !
    Francezii aveau nevoie doar de o scânteie căci ştim de ce sunt capabili încă din mai 1968 sau din marile mişcări sindicale, cu camioane de tomate sau valuri de lapte dulce deversate pe autostrăzi !
    De data asta revolta e una culturală în speţă iar eseul , foarte scurt de altfel , apără ideea potrivit căreia indignarea este fermentul spiritului de rezistenţă.
    Stéphane Hessel pleacă de la ideea evocată de Sartre ,aceea de angajament personal , de a nu accepta adâncirea inegalităţilor de bogăţie, critică politica de imigrare a guvernelor precedente precum şi amestecarea finanţiştilor în alegerile politice, de natură să complice lumea de azi şi s-o facă mult mai conflictuală şi mai nedreaptă de fapt.
    De asemenea se implică activ în problema palestiniana , indignat de situaţia de facto impusă de Israel, Palestinei, mai cu seamă în Fâşia Gaza.
    S-ar părea că renumitul rezistent s-a apucat să scrie acest eseu sub impulsul unor jurnalişti care i-au ascultat un discurs . Discursul pronunţat într-un loc mitic pentru Rezistenţa Franmceză denunţa în fapt « trădarea principiilor Consiliului Naţional al rezistenţei » acuzându-l amarnic pe şeful statului de la acel moment, Nicolas Sarkozy .
    Hessel este o personalitate fără egal în lumea europeană : născut în 1917 la Berlin, el a fost pe rând diplomat, ambasador , rezistent scriitor şi militant politic francez ! O biografie incomparabilă şi care, la această vârstă venerabilă ce se apropie de o sută de ani, ne uluieşte prin luciditate şi curaj.
    Indignaţi-vă ! e un succes mondial care ne demonstrează că scriitura simplă şi sinceră e cea care poate ajunge la inima publicului iar Editura Nemira a făcut o treabă superbă, publicând acest eseu devenit între timp, legendar.

  5. Andreea T.

    Eu iti recomand „Flacara iubirii” de Nicholas Evans.http://www.nemira.ro/damen-tango/flacara-iubirii–1728
    Este o carte numai buna de citit pentru indragostiti,pentru ca ne invata cum sa ne mentinem iubirea pentru persoana draga asa cum am cunoscut-o inca din prima zi,la fel cum am simtit fluturi in stomac cand am vazut-o pentru prima oara.

  6. Andreea T.

    Eu sunt o alta Andreea T. Acum am vazut.

    1. Ionut Bunescu

      Mi-am dat seama după IP și adresa de mail, e ok, stai liniștită 🙂

  7. Corina Niţescu

    Petru că tot sunt cunoscute „Bătăliile dintre sexe”, este recomandată lectura în doi a cărţii „Capcana sexelor” a lui Cordelia Fine.

    De ce? Apăi este bine de ştiut că se porneşte de pe picior de egalitate într-o relaţie şi că nu ar trebui să existe diferenţe între genuri. Sau asta este doar în teorie?

    Carte poate fi găsită aici: http://www.nemira.ro/biblioteca-de-psihologie/capcanele-sexelor–1810

  8. Andreea T

    Mersi pentru premiu!
    Felicitari tuturor! 🙂

Lasă un răspuns