Imnul Viva Mamaia – o altă copie

Am fost aseară la Buftea pentru a vedea live deznodământul sezonului trei din Românii au talent și, pe lângă cea mai reușită finală, am văzut/auzit imnul stațiunii Mamaia. Treaba stă cam așa: Loredana – acea voce de aur de la o Mamaia mai veche, alături de Cabron – alt Pitbull de România și Alex Velea care o arde pe lirică rapidă de nu înțelege nimeni ce cântă.

Melodie care te prinde, a nu se înțelege că e bună, ci are refren și linie melodică destul de catchy. Ok, pe Youtube are deja mult mai multe dislike-uri decât like-uri, dar marea, nu neagră, ci problemă este DE CE Imnul stațiunii Mamaia e o copie nerușinată? Nu cred că îl interesează, prea mult, pe domn primar Mazăre, el plutind pe fâșia lui de puf nisip, vorba versurilor: Uite luna, uite farul, uite averea mea cât parul.

 

ORIGINAL – 27 iunie 2012

 

 

COPIE – 11 mai 2013

 

Acest articol are 10 comentarii

 1. Plesa Matei

  Daca te uiti mai atent in descrierea piesei, linia melodica a fost realizata de acelasi om adica: Tonči Huljić.

  1. Zoltan

   Matei, initial informatia legata de compozitor NU a fost trecuta-n descriere. A aparut dupa ce a inceput sa fie larg discutata asemanarea…

 2. alina

  penibbil, cum de s-a complacut Loredana in asa ceva?

 3. Andi

  Muzica: Loredana, Tonči Huljić
  Text: Loredana, Alex Velea, Cabron

  In descriere este specificat faptul ca Tonči Huljić este autorul melodiei, deci cu siguranta i-au fost platite drepturile de autor.

 4. Razvanu

  „o si nu e niciun stres , e DELIRIUM TREMENS ! ” a stiut in ce se baga !

 5. cotos

  Atati bani cheltuit de-a moaca. Tipic romanesc, tipic balcanic. Sper ca sa se termine o data cu Mazare asta.

 6. Cristi

  Originalul e chiar frumos. Copia noastra romaneasca imi intoarce stomacul pe dos! 1. Loredana nu are vocea pentru un asemenea stil muzical, deh, banul e mai puternic decat arta. 2. „Salvamarul” nu provoaca decat repulsie si dispret prin infatisarea sa de „peste” (pimp – pentru cei ce nu urasc englezismele in limba romana. 3. Cine e Cabron?:)

 7. Kiss

  Cati bani investiti pe o porcarie de videoclip. Parca mai true e cea originala 😉

 8. Zarva

  din ce intelesesem, Loredana l-ar cunoaste pe Tonči Huljić in urma unei vizite in Croatia de anul trecut.

  Eu cu toate ca nu stiam ca e plagiata, nu mi-a placut de prima data! Si Mazare mai bine isi vede de administratia lui ca nu le prea are nici cu muzica nici cu dansul :)))

Lasă un răspuns