Ruleta heinekenească

Mă uitam la aventurile lui Bogdan Dăscălescu și mă gândeam că eu sunt mic copil pe lângă el, am zburat pentru prima oară la 26 de ani, mi-e frică de sporturile extreme și n-o să mă duc niciodată într-un parc de distracții, să mă dau într-un Roller coaster. Eu sunt omul care poate fi #dropped pe o plajă liniștită, cu cocktail-uri reci lângă piscină, pentru am vrut, de fiecare dată când am plecat într-un concediu, o vacanță de relaxare, în care să mă eliberez de ritmul nebun al vieții de zi cu zi.

Când am văzut, aseară, clipul Departure Roulette, m-am gândit, ca orice om, oare eu ce aș fi făcut? Sunt un tip, energic, curios și aș fi apăsat butonul să văd “noroc” am. Asta doar dacă aș fi fost singur pe aeroport, fără o gașcă de prieteni alături de care zburam spre o petrecere de burlaci, fără să zbor în interes de muncă sau altele asemenea.

 

 

Au trecut aproape 24 de ore de când Bogdan Dăscălescu, câștigătorul din România al campaniei The Voyage by Heineken, a plecat din țară și încă nu știm unde a aterizat. Urmează să aflăm, cel mai probabil, în decursul zilei de astăzi. Apropo, Bogdan, vreau un magnet, chiar dacă pe blog ți-am zis că nu :))

 

 

Până când aflăm vești despre Bogdan, trebuie să vă mai spun că Heineken derulează o campanie asemănătoare pentru bloggerii din România, unde caută călătorul legendar capabil să se adapteze oricărei situații. Bloggerii doritori se pot înscrie foarte ușor urmând pașii din regulament, până pe 29 iulie, ulterior urmând să aflăm care este cel mai tare din parcare (impropriu spus parcare, pentru că premiul este un Space Training, wink-wink!)

Lasă un răspuns