Hai cu mine la Vagabundos (Luciano & co – pwd by The Mission)

Nea Lucică și-a făcut un obicei (bun) de a veni măcar o dată pe an prin Românica, deci n-avea cum să lipsească nici în toamna lui 2013, așa că ne pregătim de circ. Cu trompete, trotinete, beat-uri funky și teniși ghete, mergem în șir indian către Sala Polivalentă, de ieșit, vedem cum ‘om mai ieși.

Ce-mi place cel mai mult la Luciano e că se folosește de multe sample-uri din folclor (al nostru și nu numai) deja de câțiva ani buni. Așa că sâmbătă, pe 16 noiembrie, ne rupem din nou tenișii pe ritmuri tribale, minimale, orientale, folcloare. Ca de obicei, The Mission și Heineken mi-au dat și o invitație dublă* pentru ai mei cititori, așa că dacă vrei să mergi cu mine la Vagabundos @ Sala Polivalentă, lasă-mi un comentariu cu un track/mix de-ale lui Luciano, iar joi seara prietenul random.org alege fericitul câștigător. Haidi baftă, ne citim joi și ne dănsuim sâmbătă, vioi!

 

 

THE MISSION prezinta: VAGABUNDOS
Sambata, 16 Noiembrie 2013
Orele 22:00
Sala Polivalenta, Bucuresti
☆ LUCIANO
☆ MIRKO LOKO b2b CESAR MERVEILLE
☆ MARLOWE
☆ MANO
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS! VA RECOMANDAM SA AVETI UN ACT DE IDENTITATE PENTRU CONTROL.
Sala Polivalenta va gazdui, sambata, 16 noiembrie 2013, una din cele mai iubite petreceri concept la ora actuala "Cadenza Vagabundos".
The Mission aduce din nou la Bucuresti pe unul dintre cei mai iubiti DJ din lume – Luciano, insotit de Cesar Merveille back-to-back cu Mirko Loko si Marlowe.
Conceptul “Cadenza Vagabundos” a luat nastere pe insorita plaja din Ibiza si a castigat intr-un timp foarte scurt, o multime de fani in toata lumea. Ideea din spatele show-ului “Vagabundos’” a prins viata in Ushuaia, mutandu-se ulterior pentru trei ani in clubul Pacha si vara aceasta in Boom Ibiza, unul din cele mai cunoscute cluburi de pe insula spaniola.
Asa cum v-au obisnuit artistii roster-ului Cadenza vor adopta si de data aceasta tinute vestimentare din secolul trecut, vor veni cu recuzita de rigoare, vor fi machiati astfel incat sa redea impresia de "vagabonzi" si vor fi acompaniati de acordeoane.
Party-ul va începe cu DJ-ul autohton Mano, si va fi urmat de showcase-ul label-ului Cadenza. Momentul culminant din seara de 16 noiembrie va fi cu siguranta setul lui Luciano, care va dura cel mai probabil pana in zorii zilei.
BILETE REGULAR IN AVANS: 50 RON
BILETE VIP IN AVANS: 100 RON
– Online National si International – prin comanda la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe intreg teritoriul Romaniei si e-Ticket pe plan international)
– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” si in magazinele Germanos. Lista completa a celor peste 720 de puncte de vanzare din reteaua Bilete.ro de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.
– Alte puncte de vanzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Grivitei, Nr 143, parter, in incinta Hotel Ibis.
BILETE REGULAR LA INTRARE: 70 RON pana in ora 00.00, 80 RON dupa ora 00.00
BILETE VIP LA INTRARE: 120 RON
Pentru BILETE VIP si REZERVARI sunati la:
☏ +40 722 399 228 & +40 722 937 972

 

 

*Concursul se adresează persoanelor peste 18 ani, iar biletele puse în concurs asigură intrarea la eveniment, fără cazare și transport. Invitație valabilă pentru două persoane.

Later edit Felicitări, Ana Maria Trandafir! Te rog să-ți verifici mail-ul.

 

Acest articol are 14 comentarii

Lasă un răspuns