Concurs: Hai cu mine la film – 3 Days to Kill

Zilele trecute, înainte de a vedea comedioara fantastică Vampire Academy, am ridicat o sprânceană, interesat de filmul al cărui trailer tocmai rula. E cu Kevin Costner în rolul unui spion internațional ce se ocupă de mari dejucări de planuri ale infractorilor, doar că între timp, tre să se mai aibă grijă și de fiica sa, în timp ce e pe urmele unui mare terorist. Mai multe detalii, în trailerul de mai jos, iar dacă ai seara de luni, 17 februarie, liberă, hai cu mine la film!

Cinema City România mi-a pus la dispoziție două invitații duble pentru voi, așa că primii doi comentatori, cei mai rapizi și inventivi și minunați și creativi și #cudetoate, vor vedea, în avanpremieră, filmul 3 Days to Kill (Condamnat să ucidă) la Sun Plaza Mall (București) – film distribuit de RO IMAGE.

 

Acest articol are 6 comentarii

  1. Remus

    Te „kill-ăresc” dacă nu câştig invitația :)))

  2. Alex Kretzu

    3 days to kill, only 2 invites to deal, be sure that one of those spots i’ll fill 😉

  3. mihaela marin

    of ,mor de ciuda acum ca nu am fost in primii doi . dar poate renunta vreunul :))) ia consultati-va agenda ,nu aveti alta treaba luni seara ?;)

  4. Marius Catalin

    Ar fi interesant sa merg la o avanpremiera. Nu am fost niciodata. Pacat ca nu sunt in primii 2. Dar cine stie, poate se razgandesc.

  5. mihaela marin

    multumesc bunescu.ro si remus ptr invitatia la film.m-am simtit f bine . o zi placuta !

Lasă un răspuns