Plesnește-o!

Mie mi-a intrat ceva în ochi, văzând clipul de mai jos… pentru că știu în ce țară trăiesc, unde oamenii sar la bătaie pentru că un vecin vrea să deszăpezească întreaga stradă! Am dat exemplul ăsta ca să nu pomenesc, din prima, de violența domestică de la noi:

Violenţa în familie este un fenomen îngrijorător, relevă un sondaj INSCOP Research, 43,5% dintre români declarând că au cunoştinţă de cazuri de violenţă domestică în acest an, majoritatea fiind de acord cu ideea că ”o femeie bătută poate în orice moment să se despartă de soţul ei”. Astfel, 43,5% dintre români susţin că ”de la începutul acestui an (2013), au auzit printre cunoştinţe sau în zona în care locuiesc de situaţii de violenţă în familie”, 44,5% nu au auzit de astfel de cazuri în proximitatea lor anul acesta, în timp ce 12% au ales să nu răspundă. jurnalul.ro

 

Acest articol are un comentariu

  1. Alex

    Foarte bine facut acest videoclip, dar sa fim seriosi, daca la ei in tara era totul ok nu era nevoie de un asa videoclip, peste tot este la fel, fiecare tara are un dorel”.

Lasă un răspuns