Răspuns pentru tipa care-l caută pe bărbosul ciufulit îmbrăcat în bej

Ori nu mai găsesc eu postarea originală, ori a șters-o tipa. Bănuiesc faptul că știți povestea, ieri a tot vuit internetul mioritic, ea îl vede, îi spune că e drăguț, el îi zâmbește, ea postează pe Facebook sperând să îl găsească. Postarea întreagă sună cam așa:

Avea 1.85-1.90, păr ciufulit, era nebărbierit și îmbrăcat în bej

 

Piața Romană. Ora 12 și un pic. Eu traversez de la coloane, EL dinspre BCR. Încep să vorbesc cu voce tare , nu știu dacă mă aude. Fix când ne intersectăm pe zebră, mă uit la el și exclam cât e de drăguț. Un pic cam tare pentru că începe să râdă. Ajung în stație la 381 cu un zâmbet bleg. Mă uit în treacăt vis-à-vis. Îl văd. E chiar el?! Se uită la mine sau mi se pare?! Începem să zâmbim amândoi gândindu-ne la situație. Ne desparte doar Bulevardul Magheru. La cât de nebună sunt… Dar nu. O colegă mă trage de mână “să nu”. Lui îi trec prin față trei autobuze. Nu se urcă în niciunul, ba, mai mult, parcă încearcă și el să traverseze și se sprijină de bordură. Vine autobuzul meu și mă încearcă un sentiment ciudat. La dracu’, e un joc mult prea naiv, dar e un joc frumos. Colegele îmi fac semn că trebuie să vin. Mă urc, dar mă duc la geam și îi zâmbesc în continuare ca și cum aș vrea să îngheț momentul. Îmi face cu mâna. Îi fac cu mâna. Autobuzul pleacă. Ajung la Unirii și pe drum îmi dau seama că n-o să-l mai văd niciodată pe necunoscutul care mi-a răpit privirea. Cobor din autobuz și… mă întorc. Deși știu că e stupid și că el a plecat demult probabil. Ajung la Romană și nu vad decât două stații de autobuz goale care-și amintesc de două suflete zâmbind într-o zi de iarnă.

 

Pentru cei care urmăresc serialul UMBRE de la HBO, am găsit, pe net, și un răspuns ilar (nu hilar, că suntem români) #amrâs #comedie2015 #foarteamuzant:

 

Avea între 1.57-1.60m, păr nearanjat, era neepilată și îmbrăcată în roz

 

Numele meu este Relu. Am între 1.85 și 1.90, părul ciufulit și sunt îmbrăcat în bej. Sunt taximetrist, dar am coborât să-mi iau un kebab de la Divan Express.

Piața Romană. 29 ianuarie, ora 12 și un pic.

Eu traversez de la BCR, EA dinspre coloane. Într-un tricou roz de parcă face parte din trupa André și colanți pe un fund cam lăsat. Începe să vorbească cu voce tare ca o vacă autistă. Mă fac că nu o aud, e jenant. Am nevastă și 2 copii acasă, n-am fugit cu Nico și fug cu asta? Ce-ar zice Căpitanul?

Fix când ne intersectăm pe zebră, se uită la mine și exclamă “cât ești de drăguț!”. Normal că sunt, sunt Văru’, fac genoflexiuni și am genetică bună. Tu măcar ridici? Încep să râd de cât de proastă e. Ajunge în stație la 381 cu un zâmbet bleg rătăcit pe bărbia aia ca o casă de marcat. Mă uit în treacăt vis-à-vis. Oare a plecat nebuna? E chiar ea?! Se uită la mine sau mi se pare?! Încep să zâmbesc gândindu-mă la situație. Ne desparte doar Bulevardul Magheru. I-aș da un baston telescopic peste față. La cât de pățit sunt cu obsedatele… Dar nu. Sună stația, am comandă.

 

Ei îi trec prin față trei autobuze. Asta pe lângă cele trei care i-au trecut peste față, că arată ca gropile din Ferentari. Nu se urcă în niciunul, ba, mai mult, stă în trafic ca broasca în polizor. Urc în Loganul meu și mă încearcă un sentiment ciudat. La dracu’, e un joc mult prea naiv, dar e un joc frumos. Colegii îmi fac semn că trebuie să plecăm. Mă urc, dar mă duc la geam și îi zâmbesc în continuare, să văd dacă pune botul. Îmi face cu mâna. Îi fac cu mâna. Aduce puțin cu verișoara mea. Vorba lui Sabin, “Rudă, nerudă, arde-o sub blană dacă e udă”. Autobuzul pleacă. Ajung la Unirii și pe drum îmi dau seama că n-o s-o mai văd niciodată pe retardata care m-a filat aiurea.

Pe asta n-ar f*te-o nici Nea’ Puiu. Vorba lui, decât o viață fraier, mai bine o zi rege.   –>  via FB/ Mielul Sfânt

 

Acest articol are 28 comentarii

    1. Ionut Bunescu

      Corect. Eu am pus citat, iar Relu nu e decât un taximetrist uneori agramat, dacă ai urmărit serialul Umbre.

      1. Anne

        esti foarte trist,singur si urat, asa-i????? Baga-te intr-o pestera…ascunde-te..fa si tu un bine omenirii si nu iti mai expune micimea si saracia inimii…Penibil…cu tot cu relu al tau!!!! Te mai crezi si interesant,nu??? Probabil ca esti…cam ca o maimuta care se scalambaie si isi baga degetele in diverse parti anatomice…Maimuta are o scuza…ne amuza pentru ca este un animalutz nevinovat…Tu nu ai nici o scuza…pentru ca esti doar un necioplit biped!

        1. sadyh

          am gasit pitipoanca! iti mai trebuie barbati in bej?

        2. Horia

          Dar tu te simti mai bine in pielea ta cand ii faci pe altii prosti?

  1. Catalin

    Este „hilar”, nu „ilar” conform DOOM. Macar de nu faceai comentarii in plus… e grav sa te dai inteligent si doct cand de fapt esti… pielea, you know.

      1. Ioana

        !hilár/ilár (ilariant) adj. m., pl. hilári/ilári; f. hiláră/iláră, pl.hiláre/iláre
        Sursa: DOOM 2 (2005)

        Hilar a devenit forma acceptata,pe langa ilar; este normal ca limba sa se transforme

  2. Magda

    pfff…ce fac oamenii doar, doar sa fie si ei cititi…

  3. X+Y

    Nu e ilar, e doar gretos de vulgar! La fel ca serialul, de altfel. Care e plin de ghiolbani, cum plina e si Romanica, pe toate drumurile! De ce sa-i mai vedem si in productii de 2 bani,de care iarasi debordeaza Romanica??!

    1. Horia

      eu cred ca tu de fapt esti extrem de nerealista, si cu ocazia asta ipocrita si mironosita. uita-te in jurul tau si o sa vezi exact chestiile descrise mai sus asa ca nu te mai minti ca e totul roz si pufos atunci cand nu este si mai coboara din palatul tau de cristal sa vezi cum mai e in lumea reala. trezeste-te! si pana la urma, ca sa fie mai simpla toata treaba, daca nu-ti place ceva, uita-te in alta directie si fa-te ca n-ai vazut nimic.

  4. ligia

    Vad ca este la moda sa se foloseasca termenul de „autist”, intr.un mod negativ. Parca sunteti o turma de cretini nediagnosticati, voi astia. Ti se pare cool? Desteptule, ia stai o zi cu un copil autist. Ia vezi, iti mai arde sa scrii in necunostinta de cauza?. Daca nu aprobi comentariul esti mai varza decat credeam.

    1. Ionut Bunescu

      Ligia, pentru tine și alții deranjați de textele de mai sus, cred că e nevoie să repet că ele sunt citate și nu îmi aparțin. Într-adevăr, nu e cea mai fericită exprimare și nici cel mai elevat limbaj, însă nu-ți îndrepta ura către mine.

  5. Alex

    Excelent :)))))) Felicitari, daca iti place o persoana te duci la ea si ii vorbesti, daca nu, esti doar un idiot. Pitipoancele de azi isi creeaza niste iluzii atat de nerealiste in legatura cu unii barbati care ulterior se dovedesc a fi exact cum i-ai descris tu :)) Felicitari pentru come-back.

  6. Alisia

    Am ras cu lacrimi citind ambele texte…:) Viata e greu…:P

  7. Adi Pandaru

    Draga Bunescu,

    Hai sa-ti explic cum sta treaba. Ce crezi tu ca faci aici, e ca iei o chestie amuzanta de pe net si o repostezi. Mai faci si tu ceva trafic pe blog, mai prinzi niste produse in teste, chestii de-astea mediocre care nu deranjeaza pe nimeni.

    In realitate, ce faci tu cu acest articol e sa promovezi si sa sustii pe cineva care cauta atentie si apreciere ridiculizandu-i pe altii. Pare ca treaba asta a devenit sport national. Se numeste bullying si daca nu ai aflat, e o chestie foarte daunatoare.

    Pustii aia mai cool de la liceu fac misto de aia tocilari sau pur si simplu diferiti, ca sa iasa in evidenta. De ce? Pentru ca sunt nesiguri pe ei, in criza de identitate, au probleme emotionale etc. Pe ei ii inteleg, sunt mici si nu stiu. Dar pe tine nu. Si culmea, nici macar nu esti echivalentul tipului popular si amuzant. Esti cel las de langa el, care se baga in seama pentru ceva firmituri de atentie.

    Nu crezi ca ar fi cazul sa te comporti in concordanta cu varsta pe care o ai? Asta e modelul pe care il promovezi tu? Stiu, treaba ta nu e sa fii model sau sa promovezi valori morale, dar hai sa nu promovam defecte, ce zici?

    Astept un raspuns inteligent din partea ta. Daca esti in stare, evident.

    1. Ionut Bunescu

      Dragă Adi, îmi place cum închei, folosind psihologia inversă, dar nu din cauza asta îți răspund, ci pentru că am un răspuns scurt și care se potrivește perfect situației: Charile Hebdo!

      Atât. Hai să nu mai încercăm să frângem forme de umor, oricare ar fi ele. Mulțumesc.

      1. Adi

        Bun, deci te vezi un Charlie si saracul de tine nu mai ai loc sa faci umor de suparaciosi ca noi. Hai sa studiem mai indeaproape ce inseamna de fapt acest umor in spatele caruia te ascunzi tu:

        CARICATÚRĂ, caricaturi, s. f. 1. Reprezentare, mai ales cu mijloacele graficii, a unei persoane sau a unei situații prin exagerarea unor trăsături, îndeosebi negative, cu o intenție satirică sau umoristică.

        SATÍRĂ, satire, s. f. Scriere în versuri sau în proză în care sunt criticate defecte morale ale oamenilor sau aspecte negative ale societății, cu intenții moralizatoare;

        Daca tu imi poti spune care sunt defectele morale ale societatii ce reies din textul tinerei luata la misto si cum sunt acestea moralizate de textul promovat de tine, e posibil sa-mi schimb opinia despre tine. Altfel, esti in aceeasi categorie de mascarici fata de care nu am nici cel mai mic respect.

      2. o cititoare din GRESEALA a acestui blog

        Daca tu ai impresia ca ce ai scris e o forma de umor te inseli amarnic. Si uite asta iti asociezi si tu numele cu Charlie Hebdo si mai castigi cativa cititori :)).Ca doar asta era problema, cineva a publicat ceva si are un numar record de vizualizari si altcineva se gandeste de ce sa nu profite si el de aceasta „felie de tort ” si scrie ceva urat ca sa atraga atentia si cititorii pe blogul lui. Urat mod de a-ti creste numarul de accesari ca cititori clar ai pierdut cativa.

  8. Simina

    Daca ai fi român ai ști ca este corect si ilar si hilar

    1. Ionut Bunescu

      Hilar are un alt sens, înseamnă cu totul altceva, de ce l-aș folosi? Ah, că românii folosesc multe cuvinte greșit, astfel că ajung, într-un final, în DOOM, asta nu înseamnă că tre vorbesc și eu ca ei, adică greșit.

  9. Mikiss

    Ai calcat cu bocancii peste un vis romantic! Si pe talpa aveai si o dara de rahat! Daca din asta iti atragi evolutia ta ca om…si nu ca spirit…atunci, priveste in sus…te va lovi o duhoare rau de tot!

  10. Stefan Buzoianu

    Articolul, ca articolul, dar comentariile…

  11. Nimeni

    Ce scrie in cele 2 articole nu are nicio relevanta…treaba e ca toti intrati pe diverse bloguri din link in link (ca si mine de altfel) si faceti tot felul de comentarii piperate si acidulate la adresa diversilor (diverselor) care nu-si au locul daca va considerati atat de elevati. Asa ca ar fi bine sa va abtineti de la insiropari.

    O seara buna.

  12. alin

    Ipocrizte, e plin de ipocrite in Romania… Toate pretind ca vor „tipi” din astia, dar pozele nud nu inceteaza sa apara pe net din partea lor, si-ar baga si camera foto in gaura daca ar putea… Si mai au pretentii de respect… Pfff, hai sictir !

  13. Suzeta Dinica

    HILÁR2, -Ă, hilari, -e, adj. V. ILAR.
    (Dicţionarul explicativ al limbii române)

    ILARIÁNT, -Ă adj. care provoacă râsul general; hazliu;ILAR, ridicol. o gaz ~ = gaz incolor, cu gust dulceag, anestezic general; protoxid de azot. (< fr. hilariant)
    (Marele dicţionar de neologisme)

  14. Arpy

    😀 ce mai commentari pe aici!

Lasă un răspuns