Lăsați grașii să danseze!

Dragă Mihaela Rădulescu, deși ți-au fost dedicate multe articole weekend-ul acesta, un ultim text nu strică, sper. Îmi asum faptul că o să mă faci “aragaz cu patru ochi”, că te vei lua de mine că am fruntea lată, că n-am abdomen cu pătrățele sau că nu-mi pensez sprâncenele, dar te rog eu, citește încă o dată titlul acestui articol, îți explic imediat de ce.

Ai onoarea să fii membră a juriului de la Românii au Talent, ești un model pentru alții (mă rog, altele) și ar trebui să ajuți la găsirea și îndrumarea unui talent, talent care poate e sărac, nu unul care-și permite să-și facă operații de zeci de mii de euro ca să arate precum un manechin/model. Dar tu ce faci, te iei de o săracă fetiță că e prea grasă ca să danseze?

Dacă data viitoare nu vei slăbi 5 kilograme, nu treci de mine! În dans, kilogramele contează” – Mihaela Rădulescu

”Grașii au loc oriunde în lume, în afară de dans. Te-ai luat de mine aiurea în tramvai. Ne zicem părerea. Părerea mea a fost una calificată, a ta a fost una populară. Păi, atunci să vină toți grașii să danseze!” – – Mihaela Rădulescu

 

Eu înțeleg că Pro-ul se bucură de super audiența pe care a avut-o, dar noi, cei care urmărim #romaniiautalent de ceva timp, nu prea ne bucurăm de prezența ta în show. Iar legat de faza cu grașii nu au voie să danseze, permite-mi să îți arăt cum se întâmplă afară, în state mai civilizate:

 

  • Prin februarie, un deștept de pe 4chan a postat asta: “Spotted this speciment trying to dance the other week. He stopped when saw us laughing.

  • Apoi, câteva mii de femei, mâhnite de mârlănia celui care a postat pe 4 chan, au creat hasthag-ul #FindDancingMan pentru a-l invita pe “grăsunel” la o petrecere doar pentru el, unde să danseze în voie.

 

  • Apoi, dragă Mihaela, știi ce s-a întâmplat? Pharrell și Moby și-au exprimat dorința de a cânta, respectiv a fi DJ la petrecere, GRATIS! Răduleasco, #așaseface 🙂

 

  • Și omul se pare că zâmbește, chiar și așa, gras! In your face, Mihaela Rădulescu!

 

 

 

Acest articol are 6 comentarii

  1. bravo

    da bravo ma, mai dute-n plm cu grasii tai si cu bucuria vietii si toata lumea se caca micsunele.

    Daca stii ca esti gras stai in plm acasa nu vii sa iti arati „talentul”. Cu ce a gresit femeia, au venit 2 bondoace gimnaste wannabe cu ceva skilluri dar fara trupul standard (STAS) al unei gimnaste.
    Ca in toate domeniile ca sa fii performer trebuie sa respecti/urmezi unele reguli printre care si aspectul fizic.

    Acum hai sa dormim toti intrun pat, sa fim ambasadori UNICEF ca suntem oamenii lui Dumnezeu si uite-le ma saracele cum le-a facut vampa de Radulescu.

    Asa ca mai bine nu mai comentati toti despre aratarile de la Romanii au talent ca 98% sunt bolnavi psihic, handicapati, tigani, etc.

Lasă un răspuns