Recomandare de serial: Mr. ROBOT

Serialul Mr. Robot urmează să fie difuzat la USA Network, din 24 iunie 2015, asta după ce episodul pilot, (difuzat pe 27 mai) a avut suficient succes cât să avem posibilitatea de a urmări un întreg sezon de 10 episoade. În caz că nu v-ați apucat deja de cumpărat primul episod din magazinele de specialitate, deci în situația în care nu mergeți pe încredere, vă spun și câteva detalii despre serial.

Mie mi-a fost recomandat de către un coleg de serviciu care mi-a spus doar atât “Bă, este foarte tare, e despre un hacker și ține o oră. A apărut doar primul episod, dar e foarte tare!”.

Îmi permit să adaug că e puțin psihologic, prea puțin previzibil și e cu un inginer de cyber-security, un tânăr programator (Elliot) care suferă de tulburări sociale (anti-social disorder) și care lucrează la o super corporație, un fel de Apple la puterea a 10-a. E singur, suferă la muncă după prietena lui cea mai bună, care îi este colegă, pare aruncat în friend zone, dar încearcă să scape și fix când… hei, încă n-ai dat play? Doar nu vrei să-ți povestesc eu întreg episodul pilot!

 

Acest articol are 4 comentarii

  1. razorsbk

    Bunescule ești mare om. Serialul este extraordinar, idee, montaj, actorul principal durata. Am văzut primul episod pe nerăsuflate și a intrat direct în top 3 personale.

  2. Cosmin

    Foarte bun serialul insa episodul 10 intarzie sa apara. Sezonul are doar 9 episoade?

    1. Ionut Bunescu

      Au amânat difuzarea din cauza unor scene din serial similare cu atacul armat live de la acea televiziune americană.

Lasă un răspuns