You are currently viewing Kum Fu la Steve AOKI (video)

Kum Fu la Steve AOKI (video)

Nu am scris nimic despre Rihanna, nici prea aveam ce, a venit mai târziu, a plecat mai devreme, m-am simțit ca la un bal de boboci unde cântă cea mai populară tipă din liceu – simpatică foc, care le are și cu dansul, voce bună, dar folosită prea puțin – mă rog, cred că cel mai anost concert la care am fost vreodată, cel puțin așa l-am simțit eu. Cât despre Steve Aoki, deja îmi scăzusem așteptările, crezând că americanul va veni plin cu fițe, noi nefiind demni de un show ca la carte.

Surpriză, deși Piața Constituției era aproape goală (aproximez la cel mult 5-7 mii de oameni), a fost unul dintre cele mai bune dj set-uri pe care le-am auzit live. Oamenii cu brățări de Normal Circle au fost invitați la Diamond și/sau Golden pentru a fi umplute măcar zonele din față, iar AOKI a apreciat asta, mai ales la momentul CAKE ME (când aruncă vreo 10-20 de torturi în public).

Recomandările lui AOKI pentru patiserii care pregătesc torturile:

steve-aoki-cake-diagram

good-cake-face-vs-bad-cake-face-steve-aoki

Nu-mi venea să cred ce set bine legat are DJ-ul american (care, apropo, are 20 de ani de activitate în spate, am aflat și eu de abia acum că e veteran). Mi-ar fi plăcut enorm să-l văd la Untold, ar fi bucurat un public de zece ori mai numeros!

M-am simțit chiar privilegiat, ca la un show privat, că am fost prezent la unul dintre cele mai tari evenimente de muzică electronică pe care le-a văzut Bucureștiul.

Am rezumat, în 7 minute și un pic, nebunia lui Salam Steve AOKI. Partea cu Titanicul este adorabilă!

Foto via Cabral (care a scris un articol mult mai detaliat și pe care vi-l recomand)

Acest articol are 2 comentarii

  1. Doc

    Sunt de acord la partea cu dj setul, a sunat super bine!

Lasă un răspuns