BBC: Interviu live întrerupt de către copii (concluzii)

UPDATE: Întreaga familie a revenit cu un interviu care să lămurească situația. Frumos. http://www.bbc.com/news/world-asia-39267005 

Probabil ați văzut clipul zilei de ieri, cu tipul care era live la BBC News, până când cei doi copii ai săi au decis că vor și ei să apară la TV. Dacă nu, dați play mai jos și apoi trecem la concluzii.

 

Ați râs, v-ați enervat? Și eu, numai că am dat-o din râs în plâns, văzând reacția tatălui intervievat, dar și a mamei care nu știa ce să mai facă, după o intrare prin alunecare, de zici că juca pentru Barcelona (contra PSG) și era 5-1 în minutul 90+5.

Clipul ar fi devenit viral oricum, așa că mă întreb: nu mai bine tatăl era TATĂ, își lua în brațe fetița, o punea pe un genunchi, își cerea scuze și apoi continua interviul? Astfel ar fi fost ridicat în slăvi de toată presa, devenea No. 1 Dad, model de urmat, apreciat de mămici din lumea întreagă și tot așa. În schimb el alege să nici nu se uite la copil, să-l împingă orbește, ca pe un câine care nu-l lăsa să doarmă, dar nici cu un animal nu te comporți așa. Mă rog, am devenit tot mai roboți și am uitat să fim oameni.

Lasă un răspuns