Kumfu la concertul Carla’s Dreams #AntiExemplu

Recunosc, îmi plac melodiile de moldovenilor de la CSD, ba chiar nu pot să menționez vreuna care nu-mi place. Și culmea, piesele lor sunt diferite, nu seamănă toate între ele, ca la Voltaj. Și cum n-am avut ocazia, până acum, să merg la vreun concert de-ale lor, sâmbătă, 13 mai, am făcut-o și pe asta. Damn, Arenele Romane pline, hanorace negre peste tot, la fel și mănuși albe. Plus make-up corner, la intrare, unde erau efectuate machiaje faciale. Mișto organizat.

#AntiExemplu a fost una bucată concert sold-out, cu ocazia lanasării albumului cu numele omonim. Sunt destul de reticent la concertele artiștilor români, unde rar mă distrez și dansez, dar tot respecetul pentru băieți și munca depusă. Mi-a plăcut. Mult.

N-au avut niciun invitat, doar Inna a cântat într-un moment regizat ca o conferință pe Skype, iar vocea Deliei s-a auzit pe fundal, înregistrată, pe piesa Inima – care este foarte mișto. Între timp am aflat că piesa e din 2013, dar acum a fost înregistrată din nou, alături de Delia, la refren.

Deși nu ne știm decât din online, chiar de pe vremea Hi5-ului, sunt mândru că Edith este cea care îi machiază pe cei de la Carla’s Dreams, încă din 2014.

Ah, dacă nu aveți program vineri, 19 mai, tot la Arenele Romane, va fi mare nebunie cu J&B și Blending Spirits, unde vor cânta și CSD, Delia, Coma, Vița de Vie, Zdob și Zdub + alții.

Mai jos, două piese live, din concert. Frățioare, cât de bine se vede și aude, dat dracului iPhone 7, ăsta. Ah, plus Inima (feat Delia), filmată de altcineva.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns