Programul pe zile UNTOLD 2017 + official trailer

Tadaaam, tocmai a fost anunțat programul pe zile de la UNTOLD Festival 2017, alături de trailer-ul oficial + câteva informații despre conceptul din acest an.

PROGRAM UNTOLD 2017

  • JOI: Hardwell, Axwell&Ingrosso, MØ, Charli XCX, Dillon Francis, Sven Vath, Dubfire plus mulți alții.
  • VINERI: Ellie Goulding, Dimitri Vegas&Like Mike, Tujamo, Jasmine Thompson, Don Diablo, Lost Frequencies, Solomon plus mulți alții.
  • SÂMBĂTĂ: Armin van Buuren, Marshmello, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James&Ryan Marciano, Sander van Doorn, Loco Dice, Chris Liebing plus mulți alții.
  • DUMINICĂ: Martin Garrix, Afrojack, Steve Aoki, Alan Walker, Example&DJ Wire, Redfoo, Jamie Jones, Steve Lawler plus mulți alții.

Programul complet al festivalului cu repartizarea artiștilor pe scene și pe ore va fi anunțat în perioada imediat următoare. Festivalul UNTOLD se va desfășura în perioada 3-6 august 2017, la Cluj-Napoca.

 

 

 

 

 

Dacă anul trecut scena principală a fost dominată de Magician, în 2017 va fi acaparată de personajul principal din acest an, Dragonul. De aceea, mainstage-ul se va transforma în DRAGON’S NEST.

Celelalte scene de la Untold 2017, Capitala Nopții și a Magiei au propriile firi narative: Galaxy, Alchemy, Elements, Daydreaming, Forest, Summerhouse, Origin, toate ascund câte o lume unică și toate au un mesaj unic de împărtășit cu fanii festivalului și nu numai. De la druizi la prințese și la zâne, la alchimiști și vrăjitori, cu toții au un loc și un rol deosebit în lumea lor, indiferent de specie, talie, culoare sau obiceiuri. Fanii festivalului pot trăi împreună în locul unde se unesc cele două lumi, cea văzută și cea nevăzută, pentru 4 zile și 4 nopți de august, unde altundeva decât în inima fermecată a Transilvaniei, Cluj-Napoca.

 

 

 

Ah, dacă tot ai ajuns până aici, vezi că am un concurs unde ofer o invitație dublă, click aici.

Lasă un răspuns