Cât costă cazarea în Mamaia în acest weekend

E deja joi, soarele transformă Bucureștiul într-o tigaie încinsă, unde te prăjești în suc propriu, așa că îți vine măreața idee să dai o fugă până la mare, în acest weekend. Și ca orice român care se respectă, decizi să demontezi zicala conform căreia „dacă n-ai bani să mergi în Dubai, te duci în Mamaia”, doar că stai așa, că nu-i așa. Aruncă o privire mai jos, să vezi ce prețuri sunt la cazare, în weekend-ul 24-25 iunie, în Mamaia. Atenție, prețurile sunt per cameră, pentru o singură noapte, conform booking.com:

Tarifele încep de la 345 de lei (Casa de Vacanță Mady) sau 382 de lei (Hotel Palas), până la 1.379 de lei, un apartament de 60 mp în Chic Sea View Apartament Mamaia (pentru 4 persoane) sau 4.597 de lei, un apartament de 250 mp în Melbo Apartaments (tot pentru 4 persoane). În schimb, pentru 2.758 de lei pe noapte, poți să te cazezi alături de alți 16 prieteni la Vila Zoe (17 persoane, 270 mp) – adică 162 de lei / persoană.


PS: Am menționat doar opțiuni de cazare cu camere disponibile încă, la IAKI e full, iar o cameră costa de la 1.000 de lei în sus, iar Hotel Savoy, la care am fost cazat prin mai, un hotel de 4 stele care nu arată de mai mult de două, e complet ocupat, deși prețurile pentru o cameră (all inclusive) sar de 1.000 de lei, ba chiar ajung la aproape 2.000 de lei pe noapte: pentru un sejur de 4 zile, în perioada Miercuri, 12 iulie – Duminică, 16 iulie 2017, o cameră dublă (suită, 55mp, cu meniu all inclusive și vedere la mare) costă 7.061 de lei.

PS2: Vorba aia, dacă n-avem suficienți lei, schimbăm o sută de euro, ca orice român care se respectă.

PS3: 7061 de lei înseamnă 1.500 de euro, estimare rotunjită în minus. La anul, #bunestii merg la Roland Garros, unde vom avea următoarele costuri:

  • bilete de avion
  • cazare 3 nopți în Paris
  • bilete în finala masculină

Total? Sub 1.500 de euro, probabil cu tot cu mâncare vom ajunge la suma unui sejur all inclusive, de 4 nopți, în Mamaia. Ce să facem, sunt prea săraci să ne permitem să mergem la mare, la Mamaia, în plin sezon.

Lasă un răspuns