Cum să mănânci gratis la Edessa și la Victorița Pescărița

Desigur, titlul e la mișto, și precizez asta pentru deștepții din comentariile postărilor pe care le voi atașa imediat, căci se pare că deja am ajuns să tolerăm furtul foarte relaxați. Nu mai e suficient că o fac ăștia de ne guvernează, acum ne mai furăm și noi între noi, cei muncitori. Treaba stă cam așa, o doamnă bine îmbrăcată (din câte observ în capturi) s-a obișnuit să mănânce gratis la restaurantul turcesc Edessa (în Colentina).

Cei de la Edessa, după repetate vizite ale doamnei pofticioase, au hotărât să posteze public imaginile cu stimabila vizitatoare… clientă nu poate fi numită, din moment ce nu plătea niciodată, nu? Ultima vizită a acesteia a lăsat o gaură de 117 lei, iar cei de la Edessa spun că țepara duduie vine lunar, apoi iese afară, la țigară, și rămâne doar fumul în urma ei.

Ah, iar dacă nu are țigări, să fumeze la Edessa, se duce să mănânce la Victorița Pescărița, restaurant aflat la 300 de metri distanță. După ce bagă la maț, pleacă până “la supermarket, să-și ia țigări, după care vine imediat”. Aha, 99 de lei țeapă și aici.

Capturile de ecran, cu tot cu link-uri, mai jos. Iar dacă vreți să vă enervați mai tare, citiți comentariile de la postarea celor de la Edessa, sunt mulți care îi iau apărarea sau o periază pe hoață… și nici măcar nu cred că o cunosc.

Tind să cred că nu trebuie doar să adăugăm cuvinte noi în dicționar, ci, din când în când, tre să mai și scoatem. Am putea începe cu DEMNITATE.

 

Lasă un răspuns