De prin cinema [15] – VENOM

  • Post author:
  • Post category:film

A apărut Venom în cinema, cea mai nouă producție Marvel, care avea review-uri negative, cel puțin din vest (SUA), așa că m-am dus la film fără așteptări, dar cumva și neîncrezător în părerile citite pe net. Și bine am făcut, VENOM e chiar mișto, coloana sonoră e de vis, o singură problemă am, însă, cu Tom Hardy.

Fetelor, nu toate, dar voi, majoritatea care leșinați după Tom Hardy, avem o problemă. Da, știu, sunt urât, ochelarist, am și puțină burtică, dar aici nu e despre mine, ci despre Hardy, care arată ca un șomer de colțul blocului ce sparge semnițe lângă un pet de bere la doi litri juma. Băi, jur că nu înțeleg ce vă place la bărbatul ăsta, aproape că are dantura lui Dragnea! Ok, nu neg că ar fi un actor bun, dar în niciun caz nu e unul arătos, jur pe negru de Venom. Mergeți la film și contraziceți-mă, dacă puteți. Nu, nu vorbesc de simbioza sa cu Venom, că de ăla vă speriați de vă sare popcornul în cola și viceversa.

Am râs bine pe alocuri, acțiunea e mișto, mai că-ți pare rău că villain-ul nu e jucat de Elon Musk (vedeți voi de ce). Ah, să rămâneți până la final de tot, sunt două clipuri post credits.

Lansat pe marile ecrane în week-end-ul 5-7 octombrie 2018, “Venom” a înregistrat 104.614 spectatori și încasări de 2.553.269 lei, devenind lider de box-office în România.



Lasă un răspuns