Final de Game of Thrones

8 ani. 8 ani de relație, 8 ani în care s-au scris rânduri în cartea de istorie, 8 ani de (re)evoluție artistică, tehnologică și cinematografică, 8 ani în care am devenit mai înțelepți, realizând că putem evita riscul spoilerelor, doar dacă ne vom trezi în fiecare zori de zi de luni în cele 6 săptămâni viitoare.

Lunga așteptare de 595 zile ia sfârșit, la noapte începe ultimul sezon din Game of Thrones. Am rulat în minte toate scenariile posibile și imposibile prin care serialul se poate încheia. Așteptările au devenit atât de mari, pentru că producătorii n-au dezamăgit niciodată, și cu siguranță nu o vor face nici acum, când va avea loc un record de audiență mondială, cu siguranță.

Am văzut că pe net circulă o grozăvie de scenarii, au apărut site-uri de pariuri (cine va muri, cine va ocupa Tronul), ba chiar se zvonește că nici cast-ul nu știe cum se va sfârși povestea – ar fi filmat mai multe ending-uri?

Deci, cum va fi? Care este pariul vostru? Valar Morghulis? Moare Jon? Moare Daenerys? Cum rămâne cu dragonii? Va fi Sansa pe Tron? Va fi Regele Nopții pe Tron? Este Bran oare Regele Nopții? Ce se va alege de Tyrion? Oare Jamie va alege calea cea dreaptă și o va omorî pe Cersei? Arya va supraviețui? Oare Sam Tarly e George R. R. Martin în tinerețe? Sau poate, cum îmi place mie să-mi imaginez, la final va apărea G.R.R.M. și va zice “That’s all folks!” după ce au murit toți?

În doar 6 scurte săptămâni vom afla răspunsurile tuturor întrebărilor de mai sus. Până atunci, setați alarmele pentru dis-de-dimineață în fiecare luni, iar indiferent că vă uitați live pe HBO sau mai târziu pe HBO GO, vă aștept să comentăm cel mai iubit și fain serial din toate timpurile.

Diana x

Acest articol are 2 comentarii

  1. Ioana

    Si poza cum ai făcut-o?:))

    1. Ionut Bunescu

      E de la evenimentul de presă de acum doi ani, de la o cabină foto. 😀

Lasă un răspuns