Locul 8 în Top 50 Festivaluri / Artiști noi / Show Exclusiv Armin van Buuren / Recrutare voluntari • UNTOLD 2019

După o lungă așteptare, UNTOLD a venit în această săptămână cu mai multe anunțuri, iar așteptarea celei de-a cincea ediții se lasă tot mai grea. Ready?

 

1. VOLUNTAR la UNTOLD – Dacă ai între 16 și 35 de ani și vrei să fii voluntar la ediția aniversară a festivalului, intră pe untold.com/volunteers-chapter5 și înscrie-te până pe 25 mai. Cei peste 1200 de voluntari vor fi repartizați în funcție de preferințe dar și de aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: artist crew, info point, steward, logistică, user experience și acces. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management. Cei aleși vor primi un echipament și acces la festival.

 

2. Armin van Buuren va aduce la Cluj-Napoca un show, unic, exclusiv la nivel mondial, „ARMIN UNTOLD”. Și jur pe roșu că va fi pentru prima dată când voi sta și eu la tot show-ul său, nu de alta, dar nu am uitat cât de mișto a fost la ARMIN ONLY (tot show cu mulți invitați), deci garantat va fi ceva incredibil de fain.

 

 

 

 

3. După o lungă așteptare, valul doi de artiști de la UNTOLD 2019 a venit: 3 are Legend, Busta Rhymes, Don Diablo, Nicky Romero, Steve Aoki, Tinie Tempah, Tove Lo și Tujamo se alătura în line-up celorlalți artiști anunțați deja de organizatorii festivalului: Martin Garrix, David Guetta, Bastille, Dimitri Vegas&Like Mike, James Arthur.

 

 

 

4. DJMag a făcut Top 50 festivals 2019, pe baza voturilor DJilor din ale lor Top 100 și Alternative Top 100, iar UNTOLD a sărit sus de tot, până pe locul 8!!!

 

5. Să nu uităm despre campania Blood Network, unde ca și în anii precedenți, anul acesta festivalierii vor putea dona atât la centrele fixe, cât și la caravanele mobile. De această dată, caravana poate fi găsită în noua orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Targu-Mureș, Iași, Timișoara, Oradea, Sibiu, Brașov și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau NEVERSEA. Detalii aici.

 

  • CLUJ-NAPOCA: 11, 12 MAI, BULEVARDUL EROILOR

  • TARGU-MURES: 18,19 MAI, PIATA TEATRULUI

  • IAȘI: 18,19 MAI, IULIUS MALL

  • TIMIȘOARA: 25,26 MAI, PARCAREA FACULTĂȚII DE POLITEHNICĂ

  • ORADEA: 1,2 IUNIE, PIAȚA UNIRII

  • SIBIU: 8,9 IUNIE, PIAȚA UNIRII

  • BUCUREȘTI: 14,16 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA PIAȚA CHARLES DE GAULLE

  • BRAȘOV: 22, 23 IUNIE, BULEVARDUL REPUBLICII, ZONA MODAROM

  • CONSTANȚA 29, 30 IUNIE, PIAȚA OVIDIU

 

Lasă un răspuns