Cum să te tunzi singur #StămAcasă

După ce am renunțat le plecarea în Londra, am anulat și programarea la tuns, așa că am ajuns la problema cu care se confruntă aproape orice bărbat aflat în izolare: bă, dar ce voi face cu claia de pe cap? Prin urmare am apelat la prietenul YouTube.

eM73LhrOD6PB0nJT5rdX

 

Am dat de clipul de mai jos, iar Top Comments sunt fix de la alți bărbați care din cauza Coronavirus au ajuns la acest video. Băi, tipul din clip are freza aproape la fel ca a mea, deci pe mine mă ajută maxim tutorialul său. Doar că nu am mașină de tuns, din aia clasică, ci un multi groomer, pentru tuns pe cap, față și corp, deci dimensiunile de tăiere nu se vor pupa fix în pix, dar cred că mă descurc eu. Am puține emoții pentru partea de final, cu foarfeca, dar și din cazua faptului că nu am o oglindă cu mâner, cum are el. Pentru conturul de la spate e posibil să apelez la ajutorul soției, vorba aia “draga mea, ia-mă și pe mine pierdut la spate”.

Pănuiesc să efectuez operațiunea “tuns acasă-n izolare” undeva într-o zi a săptămânii viitoare, iar în cazul în care o sfeclesc rău, voi aplica planul B, tuns periuță, oricum nu mă poate da afară din casă, CSF!

 

 

Ah, iar dacă vreți să râdeți, aruncați o privire aici, de unde e și poza de la începutul articolului.

Acest articol are 5 comentarii

  1. Iuli

    O lasi in cap ca oricum nu te vede nimeni iar pt video conferinta sai ceva pui sapca. Se termina nebunia si vezi cozile dracu la tuns.

    1. Ionut Bunescu

      Deja mă enervează lungimea părului, plus că nu îl mai aranjez cu fixativ în fiecare dimineață. Mă tund, n-am ce sa făc. :))

  2. Calin

    Pune-l pe Mariciu să te tundă și să faceți video!

Lasă un răspuns