UNTOLD 2020 – SPARKS OF MAGIC (30 iulie – 2 august 2020)

Nu credeam că voi rata vreo ediție de UNTOLD, dar uite că DJ Covid-19 a deturnat cam toate festivalurile. Așa că în loc să pregătesc bagajele pentru Cluj, scriu acest articol, de acasă, cu ce surprize ne așteaptă în weekend.


În cele patru zile, între 30 iulie și 2 august 2020, Untold Festival devine digital, astfel că vom putea urmări (în premieră) show-urile de pe mainstage ale unora dintre cei mai mișto artiști. Armin van Buuren (show-ul de la prima ediție UNTOLD, din 2015), Afrojack, Timmy Trumpet, Don Diablo, Tujamo, Danny Avila, W&W, Scooter, Kungs, Fedde le Grand, Dannic, Galantis și Subcarpați, toate fiind show-uri care nu au mai fost difuzate până acum. Programul zilelor de festival:





SÂMBĂTĂ, 1 AUGUST 2020, EXCLUSIVE YOUTUBE LIVESTREAM
THE CIRCLE OF MAGIC

Unul dintre cei mai mari DJ-i ai lumii, un invitat surpriză, pregătește un show în premieră pentru UNTOLD, difuzat sâmbătă, 1 august, începând cu ora 21:00 pe canalul de YouTube al festivalului. Acesta va fi disponibil doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com (link aici). Toți cei care se află în posesia unui abonament Anytime vor primi automat link-ul de acces la acest stream privat. Cei care se înscriu vor primi apoi acces la un livestream privat, pe care îl vor putea viziona la ei acasă.

Zilele dedicate UNTOLD 2020 se vor încheia cu un show de televiziune marca UNTOLD – SPARKS OF MAGIC, care va fi transmis la PRO TV, duminică, 2 august, după miezul nopții. Show-ul își propune o incursiune printre cele mai emoționante și spectaculoase momente ale celor 5 ani de festival, mesaje ale unor artiști care au urcat pe scenele festivalului, dar și povești nespuse ale unor invitați în emisiune, care au luat parte la povestea UNTOLD. Cabral, care a fost prezent la toate edițiile UNTOLD, va fi gazda emisiunii și a pregătit cele mai intense amintiri și experiențe pe care le va povesti alături de invitații săi.



Stay safe, stay united, see you on the dance floor… soon!

Lasă un răspuns