Ultrascurte 9 septembrie 2020

Se pare că în vreme de pandemie, cam o dată pe lună, adun niște ultrascurte pe care să le menționez într-un articol, iar acum chiar am subiecte de interes.

 

 

 

 





 

 

    • JBL și Harman Kardon au lansat la IFA Berlin 2020 mai multe produse noi, dintre care ce mi-a sărit în ochi e fix boxa de petrecere pe coclauri, pe o plajă pustie, unde ești doar tu și câtiva prieteni buni, distanțați, dar distrați social. JBL PartyBox On-The-Go / 300 euro / 100 watts / jocuri de lumini / sistem karaoke cu 2 microfoane wireless / autonomie de 6 ore / IPX4 splashproof / Input pentru chitară și microfon cu fir. Detalii aici.

 

  • Super Mario Bros. aniversează 35 de ani și lansează (pe 13 noiembrie) Game & Watch: Super Mario Bros. Pe Best Buy e 50 de dolari, deci la noi cam 250 de lei. Fain!





  • TENET, regizat de Christopher Nolan, a avut încasări de peste 100 de milioane de dolari, în primul weekend, la nivel internațional. Tentat să merg la cinema, dar parcă mi-e cam frică, totuși. Poate îl prind la matineu sau văd eu.


  • Neuralink: Elon Musk’s entire brain chip presentation in 14 minutes (supercut)
  • “Reclaiming the River”: Cum ar fi să iei prânzul pe malul Dâmboviței?
    Reclaiming the River este un proiect care ar putea reda bucureștenilor frumusețea unui râu de câmpie.
    Spațiul de promenadă astfel dobândit s-ar întinde pe mai mulți kilometri și ar transforma definitiv zona.
  • Florăria Iris aniversează 50 de ani și, timp de 50 de zile, va atrage atenția asupra unor reguli sau nereguli din jurul nostru: “Ne folosim de vocea si frumusetea florilor pentru a spune povesti din Bucuresti, unele dulci, altele amare, insa toate spuse in cel mai colorat si pur mod prin intermediul constructiilor florale” Nicu Bocancea , master florist international.” (video aici)
  • Dr Mohammad Murad candidează pentru postul de primar al Mangaliei. Îl știți de la TV, a fost și la ProTV, jurat la Imperiul Leilor și mare afacerist. Ok, bun afacerist, dar clipul de promovare e pișu de pe lume, reclamele de la Catena sunt opere de artă… dați play pe barba voastră, veți fredona toată ziua AAAAAA, Man-ga-liaaa!!!
  • Drone drops dozens of bags of free marijuana over Tel Aviv. Two arrested; suspects were promoting a marijuana delivery service through Telegram.

  • Xbox lansează două noi console: Xbox Series X $499 (ERP). Xbox Series S $299 (ERP). Release date November 10. Pre-order starts September 22.

 

Lasă un răspuns