Zack Snyder’s Justice League, din 18 martie pe HBO Go

Am avut onoarea să văd în avanpremieră Justice League 2021, adică varianta lui Zack Snyder, o versiune diferită de cea din 2017, lungă cât o zi de pandemie când plouă și stai în casă: 4 ore și 2 minute.  Pe scurt, Justice League a apărut în 2017, dar după ce Zack Snyder a renunțat la a mai regiza filmul, din cauza unor probleme personale. Frâiele au fost preluate de Joss Whedon, doar că rezultatul nu a fost chiar pe placul publicului, care a făcut petiții, mini protest la New York Comicon 2019, au închiriat un panou publicitar imens în Times Square, dar și un avion cu care zbura cu un banner în coadă, fix deasupra locației unde avea loc Comic Con și altele, după ce Warner Bros au zis în 2018 că nu au de gând să lanseze versiunea lui Zack Snyder.


În Zack Snyder’s Justice League, Bruce Wayne (Ben Affleck) face mare gașcă alături de Diana Prince / Wonder Woman (Gal Godot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) și Flash (Ezra Miller), pentru a se asigura că sacrificiul lui Superman (Henry Cavill) nu a fost în zadar. Echipa de meta-oameni vrea să protejeze lumea de o amenițare catastrofală, you know the drill.

Zack Snyder’s Justice League este o variantă extinsă, intensă, de peste 4 ore, filmată în format 4:3 (deci să nu umblați la setările TV-ului, nu e de la voi, așa e filmat). Și nu, nu este același film ca cel din 2017 (care totuși a utilizat o parte dintre filmările lui Zack Snyder), iar fanii DC Comics vor fi mulțumiți, în sfârșit, de versiunea mult așteptată, Zack Snyder’s cut. Luați-vă de ronțăit, de băut, așezați-vă comod în canapea și zic să ne bucurăm că vedem filmul acasă, unde putem pune pauză de mers la toaletă, căci la cinema asta e o problemă reală la orice film de peste trei ore.



Zack Snyder’s Justice League va fi disponibil din 18 martie pe HBO Max, iar la noi, pe HBO Go (căci n-avem încă Max în România).

Scenariul pentru Justice League e scris de Chris Terrio, povestea le aparține lui Chris Terrio și Zack Snyder, este o adaptare de benzi desenate DC, Superman e creat de Jerry Siegel și Joe Shuster. Producătorii filmului sunt Charles Roven, Deborah Snyder, cu Christopher Nolan, Emma Thomas, Jim Rowe, Ben Affleck, Wesley Coller, Curtis Kanemoto și Chris Terrio pe post de producători executivi.


Lasă un răspuns