0 Flares 0 Flares ×

Ma trezesc la 16.30 mai obosit decat inainte sa adorm, ma dor oasele de parca m-as fi opus buldozerelor care veneau sa-i darame Cârciuma lui Miticä Dragomir.
Azi noapte am visat, chiar mult, vreo 2 episoade din Seinfled, deci a fost relaxant… ca daca visam ca mai toate pustoaicele de 12-18 ani 2 episoade din Rebelde era coshmar! Dar poate aveam un vis uscat cu Adela Popescu cand ma fute@ ca in filme si tot nu era bine. Dar pana la urma e bine ca eu visez color , sunt mai “jmecher” decat restul, am 2 LCD de 1″ caprui ;)
Let’s go inapoi la ale noastre bussines: exact asta ma enerveaza la culme!!! Vad un status la cineva pe mess : “doing nijte curatenie, verry busy” am incheiat citatul :) – asa, si mor pe toti puradeii generatziei “mecdonals” care au tot masterizat de ceva timp o noua limba ROMGLEZA! Oare de ce? Simt nevoia se isi afirme cunostiintele? Nu mai au rabdare pana cand vor fi nevoitzi sa scrie CV-uri intr-o limba straina sau pana cand vor da interviuri la fel? Faza e ca esti roman, mandru sau nu de asta, foloseste limba materna, vei avea timp si pt engleza care zace ca lichidul seminal intr-un pustan de 15 ani.
Till cand se vor linisti the waters, I ma duc to eat ceva, pt ca mor de hungry – nu are nici un inteles, dar ma duc sa ma cultiv la 2-3 telenovele… ca daca TEOenciclopedia nu mai e la pRROM TV.


Dă un like și-un share, mon cher!

One Response to “Can Eu sit langa you? 2006-sept-23”

  1. Kayleiiiiiigh says:

    daca tot a scris in engleza statusul,macar sa il scrie corect 8-|

    0

    0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *