Can Eu sit langa you? 2006-sept-23

Ma trezesc la 16.30 mai obosit decat inainte sa adorm, ma dor oasele de parca m-as fi opus buldozerelor care veneau sa-i darame Cârciuma lui Miticä Dragomir.
Azi noapte am visat, chiar mult, vreo 2 episoade din Seinfled, deci a fost relaxant… ca daca visam ca mai toate pustoaicele de 12-18 ani 2 episoade din Rebelde era coshmar! Dar poate aveam un vis uscat cu Adela Popescu cand ma fute@ ca in filme si tot nu era bine. Dar pana la urma e bine ca eu visez color , sunt mai „jmecher” decat restul, am 2 LCD de 1″ caprui 😉
Let’s go inapoi la ale noastre bussines: exact asta ma enerveaza la culme!!! Vad un status la cineva pe mess : „doing nijte curatenie, verry busy” am incheiat citatul 🙂 – asa, si mor pe toti puradeii generatziei „mecdonals” care au tot masterizat de ceva timp o noua limba ROMGLEZA! Oare de ce? Simt nevoia se isi afirme cunostiintele? Nu mai au rabdare pana cand vor fi nevoitzi sa scrie CV-uri intr-o limba straina sau pana cand vor da interviuri la fel? Faza e ca esti roman, mandru sau nu de asta, foloseste limba materna, vei avea timp si pt engleza care zace ca lichidul seminal intr-un pustan de 15 ani.
Till cand se vor linisti the waters, I ma duc to eat ceva, pt ca mor de hungry – nu are nici un inteles, dar ma duc sa ma cultiv la 2-3 telenovele… ca daca TEOenciclopedia nu mai e la pRROM TV.

Acest articol are un comentariu

  1. Kayleiiiiiigh

    daca tot a scris in engleza statusul,macar sa il scrie corect 8-|

Lasă un răspuns