Ea poate

Ea… poate nu stie ca mi-e dor. Ea… poate nu stie ca se stramba cel mai frumos dintre cel mai frumos. Ea… poate nu stie ca a trecut ceva de cand nu ne-am vazut. Ea… poate nu stie ca are cele mai frumoase buze. Ea… poate nu stie ca are cei mai frumosi ochi bulbucati. Ea… poate nu stie ca in stilul ei copilaresc e adorabila. Ea… poate nu stie ca mi-e dor. Ea… poate nu stie ca zambesc doar cand ma gandesc la ea. Ea… poate nu stie ca nu mi-a fost indiferenta, desi poate asta am lasat de inteles. Ea… poate nu stie ca trebuia sa ii acord mai multa atentie si mai multa afectiune. Ea… poate si-ar fi dorit sa o sarut de la multi ani, eu sigur, nu poate… Ea… poate nu stie ca are cele mai frumoase degetele. Ea… poate ca nu stie ca mi-e dor… Ea… poate nu stie ca e ca un boboc pufos si galben ce imbratiseaza o capsuna rosie-foc. Ea… poate nu stie multe ce stiu eu. Ea… e speciala. Putine fete au reusit sa-mi faca totul sa tresara. Ea poate!

Daca nu ai remarcat ca am scris de trei ori aceeasi fraza… poate ca ai citit degeaba ce am scris.

Acest articol are 10 comentarii

  1. Hilkee

    "Ea … poate nu stie ca mi-e dor" – Ea trebuie sa stie ca iti este dor.

  2. dumis

    dar ea unde este ?

  3. briz

    "Ea poate stie … ca tu stii ce nu stie ea"

  4. Ionuţ Bunescu

    @Ema [gămălia] – Ai ascultat cumva, prea des "Ce mult te-am iubit Paraschivo?" Nu zicea nici Piciule, nici Pirciule 🙂 Tre să te dezamăgesc şi să-ţi spun că am trecut peste vremurile bune din primele săptămâni de facultate.

    PS Sunt curios ce interpretează foste colege :)) Deşi ne cunosc aşa… cât de cât… le cred în stare să devieze mult ;))

  5. ILANA

    credeam că e déjà vu! Sau că febra iar a pus stăpânire pe mine!

  6. Lori

    imi demonstrez ca sunt din ce in ce mai sensibila:( poate ca e din cauza ca sunt intr-un moment in care imi e foarte dor, dar nu stiu cat conteaza asta… mi-au dat lacrimile cand am citit… poate pt ca asta mi-ar placea sa aud uneori:)

  7. Mya

    Foarte dragut 🙂

  8. roofvoel

    Ai observat ca mai mult fetele iti comenteaza tie posturile? 😉 Ele poate stiu ceva!

Lasă un răspuns