Eu sunt prost, idiot si urât

Bineînţeles că titlul e doar o autoironie. Nu eu am compus acest minunat titlu, doar am pus laolaltă nişte catalogări ce mi-au fost adresate. Să explic [zic] :

Ionuţ Bunescu (denumit în continuare Eu) zicea pe twitter asta : Conjugarea substantivului “cioară”: Eu cioară Tu cioară El/ea cioară Noi ciordim Voi ciordiţi Ei/ele ciordesc.
M-am grăbit să dau enter şi nu am mai precizat şi sursa, adică asta: http://hazmedia.ro/?p=343 Imeeediat după ce a apărut acest update pe al meu cont de twitter, văd la Mentions asta: Hm, @ionutbunescu e prost. unfollow si block si report ca spam. Stupid idiot.

Stai aşa. Tu @GeoAtreides nu mă cunoşti, nu ai schimbat vreodată o vorbă cu mine, nici măcar pe Twitter [poate şi pentru că din întămplare nu te urmăresc] şi te apuci să mă cataloghezi aşa??? Nu am spus „te apuci să mă jigneşti” pentru că tre să şi conteze pt mine cine mi se adresează injurios.

Pentru că nu ajungea că sunt „prost şi idiot” se găseşte şi @vladinhonet să-i dea reply lui GeoAtreides elucubrând asta: @GeoAtreides e si urat pe deasupra=))) Geo îi răspunde @vladinhonet bai, asta nu ma intereseaza. Stiu doar ca astia rasisti sunt prosti.

Dragă Geo, în primul rând era o glumă (bună zic eu, tocmai de aia am dat-o pe twitter). Mi se pare aiurea o astfel de reacţie din partea unei persoane necunoscute (aici mă refer la injurii). Nu sunt rasist, doar consider bună gluma. Dacă te-a deranjat puteai să-mi dai unfollow [şi block si spam şi ce mai vrei tu] la fel de simplu cum mi-ai dat follow, fără atâta gălăgie.

Şi dragă Vladinho, nu toţi s-au născut frumoşi [ca tine?] şi poate nici nu au devenit între timp. Însă dacă pun în balanţă buna purtare VS frumuseţe … cred că se dă cântarul peste cap.
PS: Stai liniştit, sunt frumos cât să-mi ajungă 😉

Poate că ar fi frumos să şi primesc nişte scuze, dar după cum vedem cu toţii în viaţa de zi cu zi, orgoliile întunecă minţi.

Acest articol are 4 comentarii

  1. Hilkee

    Imi place ce ai scris, nu imi place ca s-a intamplat asa ceva. Eeeee … uite de ce nu am eu o parere foarte buna despre blogosfera asta; e usor sa te ascunzi in spatele unui pseudonim si sa iti "construiesti" o pseudo-personalitate.

  2. Rox

    eu sper ca totusi s-a rezolvat. geo chiar e un baiat fain si tu la fel din ce am vazut aseara si din ce am placerea sa citesc aici.

    vlad nu stiu cine e, dar mami, tu nu esti urat, da? frumusetea e subiectva si nu ma astept ca genul masculin sa spuna despre genul masculin ca debordeaza de frumusete.
    just calm down si cum mi-a zis cineva don't worry be happy

    in plus cacatul ala cu fizicul, ca nu conteaza ca se duce, chiar nu e un cacat. long live buna purtare

  3. Ionuţ Bunescu

    @Rox Da. Am rezolvat cu Geo, am vorbit la #BeerTweetMeet unde ai cantat de am ramas :O :*

  4. vladinho

    man…am scris ceva pe twitter. scuzele mele…am gresit:-)

Lasă un răspuns