0 Flares 0 Flares ×

Chiar plângeam singur, atâââât de singur pentru că nu se gândește mai nimeni să îmi paseze și mie o leapșă. Eu fiind mai comod, tre să îmi zici: “Bă, faci și tu aia, te rog? Hai mersi!” – și fac, bă, băăăă! Acum a venit leapșa pe un avion de hârtie dintr-un pliant de hipermarket de la Claudiu Ciobanu care spunea să dăruim o carte. M-am asigurat că nu trebuie să înmânez cartea unui blogger, așa că Bel-Ami de Guy Maupassant va ajunge la o doamnă bine pe care n-am mai văzut-o de vreo trei luni. Sper să îi placă mamei când voi ajunge acasă de Paște.

Cică, trebuia să o pasez mai departe. Domnule Andu, ce ziceți?

Sinectico. Întrunirea oamenilor de carte 2011

Despre ce e vorba?

Evenimentul va dezbate, printre altele, subiectul cărţilor electronice, foarte la modă şi care au prins şi la noi foarte bine.

Unde se va desfăşura şi când?

Evenimentul va avea loc la Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional – Sala Media, pe data de 27 aprilie 2011 (intr-o zi de miercuri), începând cu ora 10.00. Pe site găsiţi şi desfăşurătorul zilei.


Dă un like și-un share, mon cher!

One Response to “Sinectico. Întrunirea oamenilor de carte 2011”

  1. Va asteptam cu surprize frumoase. Pentru cei care se vor implica activ in dezbateri vorm avea premii in carti, oferite de Litera.

    0

    0

Trackbacks/Pingbacks

  1. Spring in the air. My life in my hand. All is well. | Insemnari.RO * - [...] vreau sa raspund la o leapsa primita de la Ionut & Papen. In ultima perioada sunt cumparator fidel al…
  2. Follow-up SINECTICO 2011 - #DreamTeamRO - [...] Ionut Bunescu http://www.bunescu.ro/2011/04/14/sinectico-intrunirea-oamenilor-de-carte-2011/ [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *