De văzut azi: The Phantom of The Opera at the Royal Albert Hall

Am fost cu Diana la multe musical-uri, iar The Phantom of The Opera este singurul pe care l-am văzut în două locații diferite: în România, la Teatrul de Operetă și Musical “Ion Dacian” din București, respectiv în New York, pe Broadway, la Majestic Theatre. La Londra urma să mergem cândva, după ce în octombrie 2019 am ales să vedem WICKED (un foarte mișto prequel The Wizard of Oz). Dar pandemia și izolarea au și părți bune, aseară am putut vedea pe YouTube înregistrarea din 2011 a The Phantom of The Opera at the Royal Albert Hall London.

 

Videoul e disponibil 48 de ore pe YouTube, așa că dacă ați terminat de vopsit ouă și făcut cozonaci, luați o binemeritată pauză de aproape trei ore în care veți avea avea piele de miel găină. Muzica lui Andrew Lloyd Webber mă impresionează de fiecare dată, iar vocile te transpun în altă lume, jur. Stay safe și sărbători liniștite să aveți.

 

PS Show-ul este lăsat liber pe YouTube din dorința de a strânge donații. Aseară, la premiera LIVE, am fost aproape 400.000 de mii de urmăritori și se strânseseră 75.000 de dolari. Noi am donat, ceea ce vă recomandăm și vouă să faceți.

PS 2 În momentul în care am scris acest articol, suma donațiilor a ajuns la 173.000 de dolari.

 

Lasă un răspuns