Inna, să nu uiți că ești din România!

       Mă uitam aseară ce entuziasmată era Inna că vorbește RONA pe scenă, ea fiind obișnuită cu engleza, franceza pentru că, știm cu toții, ea nu prea stă pe la noi fiindcă îi merge bine pe afară. A povestit după unele melodii, a fost chiar și autoironică spunând printre altele că acum știe și ea engleza.

 

Revin imediat la Inna, însă până la cireașa de pe tort sunt multe de sous. Concertul a avut loc la Arenele Romane, eh, s-ar fi putut numi aseară Arenele Minore, media vârstei fiind mult sub 18 ani, a înălțimii sub 1.60m, iar bărbați nu erau 35%.

      Primii au intrat pe scenă băieții de la Play&Win care au avut un dj set și au cântat la sfârșit două melodii de-ale lor. Warm-up ok, după care urmat cei de la Akcent. Nici pe ei nu îi prea mai vede lumea prin țară, motivul fiind același ca în cazul Innei. Au cântat-o și pe aia cu n-am bani de bilet, aproape au avut orgasm toate minorele. Faini baieți, mă refer la al lor look, că voce n-are decât Adi Sana. A apărut și Alex Velea, mic, dar al dracu’. Show fain, video-uri creative, ceva de vis. A apărut și Smiley cu Don Baxter și au aruncat cu bancnote de 100$ pe melodia Am bani de dat.

     Tanaaa, trebuia să vină și Inna, dar mai erau cei de la Sensor. Se zvonea că Alexandra din Mangalia va apărea din cer. Eh, bat băieții în butoaie, o vocalistă frumoasă cu o ținută și mai frumoasă îi acompaniază șiii pac, liniște… apoi zgomot de butoaie și un elicopter începe să dea ocol deasupra Arenelor Romane. Para ri raaam, se adeverise ce se zvonea despre apariția mult iubitei Inna. Nu mai povestesc nimic, las filmulețul de mai jos să vorbească [calitate de telefon, fără pretenții]

 

Inna coboara din elicopter pe scena Arenelor Romane – Bucuresti
Sunet slab, doar era sub elicopter 🙂 NU e filmat de mine

    

   În premieră I am the club rocker + Hot – filmat tot de mine

Premiera Inna-I am the club rocker

Mă întreba lumea pe Twitter dacă face playback. Hei… a cântat live, peste pozitiv și a interpretat un medley, doar ea și o chitară… suuuperb:

Kings Of Leon – Use Somebody
Bruno Mars – Grenade
Black Eyed Peas – The Time
Lady Gaga – Born This Way

Inna Medley

    

      Mă așteptam să vină îmbracată într-un body, dar cred că știe prea bine cum e presa de la noi și a ales să apară puțin mai îmbrăcată. Concluzie, draguț eveniment, nu am fost să mă distrez, ci doar să privesc și să îmi relaxez corzile vocale ce sunt în pauză câteva zile.

Câteva poze de la eveniment:

Mulțumesc Marian Dorobanțu pentru invitație, fain băiat!

Acest articol are 2 comentarii

  1. Ariel Constantinof

    După poza ta cu Inna şi articolul ăsta + medley-ul… jur că-s fan Inna acum. Ce ciudat.

Lasă un răspuns