Kumfu #DesperadosWildKite – petrecerea de 24h din Vama Veche

După cum ziceam, urma să petrec pentru prima oară în Vama Veche, și nu oricum, ci 24 de ore încontinuu! Berea Desperados și-a propus să iasă din tipare, să-și dea eticheta jos și să rămână doar în pantaloni scurți de baie – adică ținuta de care aveai nevoie pentru dans pe plaja, dat cu kite-ul pe valurile mării ori ciocnit o bere rece cu tequila.

Drumul către mare a fost de vis, Piticu a învârtit bine volanul, ba chiar am mers vreo 30 de km cu un Ferrari (detalii aici). Odată ajunși pe plajă, ne-am făcut încălzirea cu niște doamne bine de tot:

 

Apoi am descoperit că Vama nu mai e ce-a fost. Adică nu mai e ce-a fost în mintea mea, căci nu venisem niciodată în Vama Veche, pentru că, vorba lui Chirilă “aicea nu-i de mine, eu sunt un delicat”, dar se pare că Amphora Beach mi-a schimbat complet opinia. Oameni mișto de tot, muzică bună de tot, canapele ferite de soare cu prize bune de tot pentru smartphoane și aproape nimic din cum credeam eu că e Vama. Mă rog, am înțeles că Amphora e așa, fitza din Vamă, dar eu pot să spun că o ador deja, după doar 24 de ore petrecute acolo.

 

 

Am mai înțeles că treaba cu kiteing-ul nu e așa ușoară precum wakeboarding-ul, cu kite-ul ai nevoie de câteva lecții de inițiere și să fii stăpân pe tine, ca să nu te ia valul, la propriu. Echipamentul costă de la 3-400 de euro (second hand) până la 1-2.000 de euro (unul nou, suma minimă).

 

S-a mai dat sfoară pe plajă:

 

 

Ne-am bătut cu apă:

 

 

Și cu bere:

 

 

Și ne-am distrat atât de bine, că până și crabii au băut Desperados. Plus, să nu mai spunem de codul galben de furtună care trebuia să înceapă la ora 16:00, dar ne-a ocolit până pe la 1-2 noaptea (las’, că a plouat în Mamaia :P). M-am bucurat atât de mult de oamenii din jur care au intrat în hora noastra desperată și au prins ritmul nebun! A fost un party neașteptat de mișto pentru mine care veneam să petrec pentru prima oară în Vamă, mai vreau!

 

 

 

Mai multe poze aici: 1, 2, 3, 4

Acest articol are 3 comentarii

Lasă un răspuns