Murphy, ești un bulangiu!

murphy

Am vrut să scriu asta acum mult timp, însă din motive ce pot fi deduse ulterior am tot amânat. O întâlnești pe ea, draguță, inteligentă, nu ți-e rușine să o prezinți nimănui, te combini cu ea și la a Nșpea ieșire, o prietenă bună de-ale ei îți sare la nivelul (nu la ăla, mă, porno starule) neuronului. Deși nu se încadrează în tiparul fetelor cu care ai mai ieșit sau în tiparul predefinit (toți avem unul, puțini recunosc) tipa e super amuzantă, incredibil de inteligentă, îți răspunde glumelor tale cu altele mai bune, zâmbetul ei vorbește în gura mare și spune Ah, ce bună sunt! Băi, deci genul de tipă pe care ai duce-o a doua zi la parinți acasă și le-ai zice: Mamă, tată, cu ea mă însor, pregătiți bani de nuntă! Dar cum ea e una dintre cele mai bune prietene ale iubitei tale, nu poți să o lași pe actuala și să fugi cu minunăția abia cunoscută, că nu ești într-o producție de la Hollywood. Și nici nu poți pe viitor să încerci ceva, pentru că nu te lasă obrazul finuț și nici ea nu ar vrea să se certe cu a ei confidentă și bună amică. Cu actuala te cerți, o uiți, dar pe cea ce îți putea fi soție nu, deci îl înjuri pe Murphy și ale lui legi și atât. Altceva, ce?

Acest articol are 7 comentarii

  1. tar

    Povestea vietii mele! Intotdeauna cealalata (care de obicei este si „out of reach”) este mai buna din toate punctele de vedere.

  2. tommy

    „o prietena buna de-a ei”

    1. Ionut Bunescu

      Tommy-boy, o prietena de-ale mele = o prietena dintre ale mele, de tine locul lui dintre, uita-te in noul DOOM si data viitoare cand ma corectezi, vino cu temele facute

  3. tommy

    M-am uitat si se pare ca ambele variante sunt corecte… Am mai invatat ceva cu ocazia asta, chiar daca in continuare imi suna incorecta varianta scrisa de tine.

    1. Ionut Bunescu

      Stiu ca nu suna placut urechii, pentru ca suntem obisnuit cu varianta „de-a”, insa eu am citit un ghid de scriere si vorbire corecta prin 2006, de atunci stiu asta.

  4. Jules

    Eu stiu ca voi, barbatii, aveti un cod de onoare, sa spun asa, nu va atingeti de ceea ce apartine sau a apartinut prietenilor vostri, insa la majoritatea femeilor nu se aplica.
    Stiu, dau din casa, insa deviza mea…mai degraba regreti ca ai incercat, decat sa regreti ca nu ai facut-o.
    Daca fata este intr-adevar atat de porivita si vorba aia, e facut sa fie, atunci, de ce nu?
    Pe americaneste, „all is fair in love and war”.

    1. Georgiana

      Deci … da! 🙂

Lasă un răspuns