Samsung Galaxy S3 de vânzare (ieftin)

Hai noroc, nu sunt Văru’, nu am un telefon de okazie, tocmai de aceea am ales să-mi public anunțul pe propriul blog, pentru că vreau să dau telefonul unui cunoscut ori unui prieten de-al unui prieten care are un prieten care vrea să-și cumpere smartphone. N-am chef să mă văd cu necunoscuți la Unirii care să-mi inspecteze telefonul, găsind defecte inexistente, ca mai apoi să înceapă să scoată un preț mai bun.

Așa că, scurt și la obiect: Vând Samsung Galaxy S3 Peeble Blue, 16GB, aspect 10/10, garanție până în 08/2014, unic proprietar, rulat aproape doar în România, cutie cu toate accesoriile, bine întreținut și Neverlocked. (info gsmarena) – PREȚ – 1050 de lei (nu doresc schimb, doar cash, mulțumesc).

 

LATER EDIT: Mulțumesc tuturor pentru RT-uri, share-uri, Recommend-uri, am dat telefonul imediat. Ba chiar am avut trei doritori încă din prima zi + o domniță care voia să-mi ofere 800 de lei (hăhă). Social Media FTW!

Acest articol are 2 comentarii

  1. Pato Basil

    nu suntem romani daca nu incercam sa mai scoatem la pret :)). Succes cu vanzarea, cred ca o sa gasesti repede cumparator, arata foarte bine…iar fane ai destule!

  2. Alexandra

    Buna seara.Sunt interesata de telefon,il puteti trimite si in alte orase?

Lasă un răspuns