0 Flares 0 Flares ×

1.  Scoți mâna stânga din buzunar ca să te uiți la ceas -> afli ce oră e

2.  Scoți telefonul din buzunar ca să te uiți la ceas -> termini doua nivele de Angry Birds, uploadezi o poza pe Facebook, dai doua like-uri, trei comentarii, scrii un tweet, verifici mailul, se duce un sfert de oră și bagi telefonul în buzunar. După care îți aduci aminte că voiai să vezi cât e ceasul, așa că mai scoți o dată (scurt și rapid) telefonul din buzunar. Sau poți repeta primul pas.


Dă un like și-un share, mon cher!

6 Responses to “Ceas VS Telefon”

 1. Nu port ceas de obicei, deci pentru mine punctul 1 nici nu exista. Iar la doi nu e intotdeauna asa, dar de cele mai multe ori, intr-adevar, pierd cel putin 5 minute cand scot telefonul din buzunar si da, uit ca l-am scos doar ca sa vad cat este ceasul.

  0

  0
 2. Nu cred ca apuc sa joc ceva sau sa-mi verific mailul dar de obicei imi scot telefonul, il pun la loc in buzunar, dupa care imi dau seama ca habar n-am ce arata ceasul asa ca-l scot iar si ma uit. La ceas nu ma uit decat atunci cand mi-e prea lene sau prea greu sa-mi scot telefonul :p

  0

  0
 3. Word!

  0

  0
 4. Varianta 1 clar! E mult mai lejer sa ma uit la ceas decat sa bag mana in buzunar si sa scot telefonul! Iar referitor la comentariul lui Mack… mie mi-e mult mai usor sa ma uit la ceas a doua oara decat la telefon… cred ca aproape toti patim la fel ;)

  0

  0
 5. Daca e prea frig sau prea cald nu imi iau ceasul ca nu am bani de unul rezistent la extremele astea si e si nasol vara sa te mai lege si ala de incheietura, asa ca m-am cam obisnuit sa scot si eu telefonul, dar ma rezum totusi la ceas :))))

  0

  0
 6. review telefoane says:

  :)) asa e, scoti telefonul sa te uiti la ceas si…

  0

  0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *