11 Flares 11 Flares ×

Acum 20 de ani, hă, hăăă, dragii moșului, era un copil mic de statură, șaten, dar tare-n gură (cam la fel ca acum). Și acest copil “gură-mare” din fața blocului a păpat tot din farfurie și apoi i-a spus mamei lui: “Mami, eu mă duc afară!” și dus a fost… vreo cinci minute până când s-a întors cuminte cu mâinile la spate și i-a cerut 5 lei ca să-și ia un balon, pentru că toți copiii se jucau afară cu baloane mari.

Balonul costa 3 lei, așa că, după ce micuțul a cumpărat de la chioșc balonul fermecat, s-a întors frumos acasă pentru a aduce restul. Stătea la etajul patru, n-avea lift, urca scările neobosit, doar era un copil cuminte, am mai spus. După ce mama i-a luat restul din palma întinsă, curioasă, l-a întrebat unde e balonul, așă că șatenuțul îl scoate din buzunar și i-l arată. Femeia face ochii mari, îl ia și îl înmânează soțului: “Uite ce balon și-a luat fii-to!

Era 1991, eu eram supărat că tata mi-a furat balonul, dar nu știam că, de fapt, la cinci ani eram printre cei mai tineri cumpăratori de prezevative.

PS: Nu, nu-mi aduc aminte de reacția vânzătoarei.


Dă un like și-un share, mon cher!

2 Responses to “Jocurile copilăriei”

  1. NU CRED !!! Cum dracu ti-a vadut vanzatoarea asa ceva ?

    0

    0

Trackbacks/Pingbacks

  1. Kumfu 2012 pe bunescu.ro | bunescu.ro - Logoreea mă iubeşte. Eu o înşel uneori. - [...] Am povestit despre prima mea experiență cu prezervativele [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *