Doi burtoși au câștigat 5000 de euro

Cine putea să câștige un campionat național de grătar, dacă nu echipa sugestiv intitulată Doi Burtoși & Friends? Păi, dragii hameiului, după două luni de zile în care s-au duelat 144 de echipe din întreaga țară, în turnirul final de la București s-au luptat cele mai bune 7 echipe. Lupta a fost aprigă și s-a desfășurat pe parcursul unui weekend întreg în Parcul Tineretului care a sfârâit de la grătare și bere.

Dacă data trecută m-am luptat cu cei mai mici mici, acum am alergat un banc de pești, niște hamsii mai exact. Mamă, mamă ce sărate au fost, motiv întemeiat de a turna responsabil niște beri peste, ca să aibă cădere mai bine.

Campionatul Național de Grătar  a fost câștigat de către echipa „Doi burtoși & friends” formată din Bogdan Marta, Ciprian Roșu, Claudiu Melinte și Andrei Gheorghe, moldoveni toți, mai precis din Iași. Băieții vor împărți marele premiu în valoare de 5000 de euro. Cred că ei sunt singurii care se bucură de cursul valutar care tot crește :))

Surpriza surprizelor a fost la finala bloggerilor din cadrul aceluiași campionat, unde Monoranu a pierdut onorabil în fața mereu câștigătorului Marius Călugăru aka Câștigatu, pardon, Blogatu care a făcut un sos într-o jumătate de vânătă, de era să pice Raluca Lăzăruț de pe scenă. A fost fun, sper să ne grătărim și la anul 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe poze aici și muuult mai multe aici.

Acest articol are un comentariu

  1. aHUIBAN

    Cei de la Parazitii, prin anul 2001-2002, au functionat sub label-ul „doi burosi” pentru albumele Impusca-te si Categoria grea :))

    Felocitari!!

Lasă un răspuns