5 invitații la Internet & Mobile World 2012

Am cinci premii în valoare de 100 de euro fiecare, sună bine, știu. E vorba de cea mai mare expo-conferință pentru soluții de business digital & mobile din România, care va găzdui între 19-21 septembrie cei mai valoroși profesioniști internaționali din domeniul online și mobile, aflați în premieră în România. Peste 70 de speakeri locali și internaționali vor prezenta soluții concrete, cu aplicabilitate imediată, studii de caz și tendințele următorilor ani pe teme de digital marketing, mobile, social media, e-commerce, software as a service, cloud, web design și development.

R/GA, Sapient, Dentsu, Facebook, Google, IBM, Ericsson, Microsoft, Omnilogic și Oracle deschid conferințele Internet and Mobile World 2012 care vor avea loc la Romexpo.

 

 

Invitațiile vor fi acordate primilor cinci comentatori care-mi vor spune de ce vor să fie prezenți la Internet & Mobile World 2012. Concursul se încheie luni, 17 septembrie, ora 23.59. Comentariile sunt moderate, acceptul lor va fi făcut după încheierea concursului.

PS Comentariile trebuie făcute cu nume complet + adresă de mail pentru a putea fi contactați marți în vederea stabilirii detaliilor în ceea ce privește modalitatea de primire a invitațiilor. Baftă!

Acest articol are 10 comentarii

  1. Cristian Guraliuc

    Lucrez de cativa ani buni ca freelancer in dezvoltarea solutiilor web si mobile, am incercat si stilul de viata corporatist aproximativ un an insa nu ne-am inteles de minune.
    In viitorul apropiat doresc sa fac pasul spre antreprenoriat cu deschiderea unei afaceri in domeniu IT si cred ca o participare la conferinta Internet & Mobile World imi va mai clarifica unii din pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a creste business-ul in online.

  2. Andrei

    Traim intr-o lume in care internetul joaca un rol important in viata fiecaruia din noi. Social networking-ul este un domeniu care acapareaza tot mai multi utilizatori atat pe platforma mobila cat si pe desktop. Sunt interesat de cum poate social media sa se dezvolte pe zona mobile pentru ca stim cu totii ca tot mai multi utilizatori sunt din sfera mobila. Sunt curios sa vad ce se discuta despre cloud si despre lucrurile pe care Google le are in vedere.

  3. Alex Hapiev

    Sincer, din ce am citit m-ar interesa foarte mult deoarece sunt un impatimit al mediului online, internetul pe mobil este mereu pornit mentinandu-ma la curent mereu, cu cele mai noi aplicatii si chiar cred ca mi-ar prinde bine o invitatie la un astfel de eveniment, unde pot invata lucruri noi de la oameni profesionisti 🙂

  4. Hura Lavinia

    Vreau la internet mobile world 2012 pentru ca nu am mai participat la un asemenea eveniment si sunt de parere ca m-ar ajuta sa-mi promovez firma.

  5. Adina Dedeu

    Pentru ca niciodata nu o sa stiu suficient de mult despre internet si valoarea lui. Pentru ca vreau sa stiu si sa raman la curent cu tot ce e nou. Pentru ca aplicabilitatea lui in orice domeniu ma uimeste si ma va uimi. Pentru ca vreau sa merg. 🙂

  6. Alex Griciuc

    Salut!

    Daca mai ai o invitatie as fi foarte recunoscator 🙂 Lucrez in domeniu si chiar nu as vrea sa pierd imworld 2012, insa nu am buget acum de un 3-day pass. Poate ma ajuti tu!

  7. Pingback: Internet Mobile World 2012 | Alexandru Hapiev

  8. Ionut Bunescu

    Mulțumesc tuturor participanților pentru comentarii, Alex, îmi pare rău că nu te regăsești printre primii cinci, poate cu altă ocazie 🙂 Câștigătorii ar trebui să își verifice mailul (și în spam, de preferat).

  9. Cristian Guraliuc

    Multumesc frumos pentru invitiatie!

Lasă un răspuns