Poker face

Ionuț Pokerescu sunt și, deși nu sufăr de ADHD am reușit să uimesc unii oameni, pe care îi cunoscusem cu doar cinci minute înainte de primul flop. Eh, nu toți îmi pot face față energiei mirobolante, izvorâte, parcă, din reclame la energizante sau Old Spice. Așadar, fierbem puțin jurnaliștii adversari deja speriați, adăugăm un blogger mare de tot – Sorin Neagu – și vedem ce iese de la o masă de Texas Holdem unde ne duelăm pentru un premiu bun rău.

Treaba a stat cam așa, 20 de jurnaliști și bloggeri (mai mulți din prima categorie) s-au întâlnit face to (poker) face într-o zi de sâmbătă pentru a-și măsura cărțile, bluff-urile, ba chiar și orgoliile. Nu mai jucasem de prin vara lui 2011, când, de plictiseală, am scos cărțile și jetoanele într-un weekend chilleanu la munte – deci experiență nu pot să spun că am, dar norocul nu mă ocolește, ahem, ahem. La fel s-a întâmplat și de data aceasta, când am aruncat cu primul All in din sală și l-am și câștigat, spre uimirea adversarilor care vedeau cum iau bătaie de la un ochelarist cu față de tocilar. Eram cinci oameni la masă, așa că am început să-i scot unul câte unul, însă am uitat că nu tre să mă dau și pe mine afară de la masă. Dar ce să fac eu cu o pereche de optari, când eram la Heads up (ultimii doi jucători de la masă) am dat call la All in-ul pe care mi l-a cerut adversarul (care avea As și Juvete) șiii… am pierdut (poză). Eram atât de aproape să ajung la masa finală de unde puteam pleca cu(în?) marele premiu (o excursie la World Poker Tour 2013 – un hotel întreg de 5 stele rezervat doar pentru eveniment, ar fi fost rău?). Mariciu n-a dezamăgit breasla bloggerilor și a fost singurul ajuns în ultima etapă, dar, din păcate, cel care m-a scos pe mine de la masă, i-a venit și lui de hac.

Concluziile sunt de bun augur, Gina Pistol și Alexandru Pițurcă pariaseră pe mine în finală, Gina chiar a ținut să lase un mesaj video pentru cititorii mei (ceva mai jos), iar Duckadam mi-a spus să-i transmit salutări tatălui meu, știe că l-a urmărit la TV în ‘86.

Am rămas cu gândul la cât de tare mi-ar plăcea să facem un turneu de poker între bloggeri, o noapte întreagă cu băutură, femei și cu premiu un S3 (Audi, nu Samsung), ia mai mânați, măi, flăcăi, hăi-hăi!

Turneul Media Royale a avut loc sâmbătă, 15 decembrie, la Hotel Marriott și a fost organizat de către Party Poker, iar câştigătoarea turneului final a fost (şupiză) Gina Pistol… deci un poker pe dezbrăcate cu ea n-ar fi cea mai bună idee.

           

 

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns