Concurs: Concert Robin and the Backstabbers – Marele Zgomot

Anul trecut, eram în mașina lui Hoinaru și auzeam o piesă intersantă, culmea, în limba română. Aveam să aflu că Sat după sat e piesa lui Robin și ai lui Backstabbers. Am gugălit după băieți și am dat și peste SPNZRTR, iar de atunci până acum, pe lângă faptul că mi-au rămas în minte ca trupa faină de pe la noi (mai rar, știu), au câștigat și două premii la ONAIR Music Awards – Best alternative rock și Artistul anului 2012. Da, știu că nu au fani precum artiștii de pe radiourile comerciale, dar pentru cei care îi apreciază am două invitații duble pentru joi, 30 mai, la Marele Zgomot pe care îl vor face Robin and the Backstabbers alături de invitați faini (Gojira, Aylin, Planet și alții) la Teatrul de Vară din Herăstrău. Tot ce e de făcut e să-mi lași un comment în care să-mi spui absolut ce vrei tu, dar numai din consoane, așa precum SPNZRTR. Voi alege cei doi câștigători ai celor două invitații duble marți, 28 mai, seara. De data aceasta nu voi folosi random.org, ci le voi da celor mai creative comentarii. Spor!

Atenție, câștigătorii trebuie să fie din/în București, pentru că vor trebui să își ridice invitațiile de la o adresă din capitală până cel târziu joi, la prânz.

 

 

 

 

Event Facebook

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul www.myticket.ro și se vor putea achiziționa până pe data de 30 mai, ora 14:00, la prețul de 30 lei. În seara evenimentului, biletele se vor putea cumpăra și de la intrare, la prețul de 35 lei.

Un eveniment susținut de Radio Guerilla și Ciuc Premium.

Ltr edt: Cştgtr snt rnl ş Ştfn, vrfct-v ml-rl pntr fl dtl dspr cm ptţ ntr n pss nvtţlr.

Adică

Later edit: Câştigătorii sunt Irinel şi Ştefan, verificaţi-vă mail-urile pentru a afla detalii despre cum puteţi intra in posesia invitaţiilor.

Acest articol are 10 comentarii

  1. maria

    cnd s ad mrl zgmt? cnd rtb ncp s cnt sr c dnț.

  2. IRN BRG

    Drg Bnsc,

    CLCK AC s vz CL M crtv cmntr! Rm nbn cnd v vd c art v scr dspr cncrt!
    Spnzr-m c n blt pntr c ❤ Rbn nd th Bckstbbrs.

    *Ths s nt spm! :))

  3. Mari

    wnt tw tckts fr Rbn d th Bcktbbrs. lv thm

  4. ALINA D.

    nșt sxț bn bn d tt p rbn nd th bckstbbrs!

  5. Irinel

    (wrtng wtht vwls sn’t hrd bt fn)

    Bnscl! Dnt knw wh m dng ths! tdy ‘m lkng fr tckts bcse Rbn nd th Bcksbbrs s m fvrt bnd! pls pck m, pck m! lv thm lt!

    ^_^ (th hppy mthrfckr)

  6. Alecsandra Carstea

    Ntz Bnsc, vrm s scltm Mrl Zgmt!!

  7. Stefan

    Brr, sptrb, nctrg, ct, br, ct, tl, gr, cs, spn, tbc, tc, cd,

Lasă un răspuns