De abia aștept să-l văd pe Sickick la Saga Festival (3, 4, 5 iunie 2021)

Deh, dacă anul acesta Untold și Saga au avut loc în aceeași perioadă, am fugit la Cluj, ca de obicei, dar la anul nu îl mai ratez pe Sickick (despre care am scris pe blog, acum mai bine de un an). Și cel mai probabil voi ajunge pentru prima dată și la Electric Castle (dacă va fi reconfirmat Machine Gun Kelly – era în lineup-ul mare din 2020). E și păcat să avem atâtea festivaluri mișto la noi în țară și să nu te bucurăm de toate. Ah, pe lângă Sickick, vedeți mai jos ce alți artiști au mai fost anunțați pentru cea de-a doua ediție de Saga Festival, care și-a mutat cubiul pe National Arena.


Unii dintre cei mai apreciați artiști de muzică electronică la nivel internațional vin la începutul verii la SAGA Festival. Primii DJi anunțați în line-up-ul festivalului au fost Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet, iar lor li se alătură Black Coffee, Nicole Moudaber, Pan-Pot, Purple Disco Machine și Sickick. Mulți alți artiști vor fi anunțați la începutul anului viitor.

Cei care își doresc să nu rateze o ediție explozivă SAGA își pot cumpăra acum biletele, la cel mai mic prag de prețuri, de aici. Doar în luna decembrie pot fi achiziționate în sistemul de rate cu 10 euro depozit.

Pe 3, 4 și 5 iunie, la Arena Națională, întregul concept al festivalului va atinge noi valențe, vor fi mai multe scene și foarte multe secrete care așteptă să fie descoperite și să bucure zeci de mii de oameni din întrega lume.






Lasă un răspuns